Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elaelalalala

MILSC JEST NA CHWILE CZY NA ZAWSZE, ONA PRZECHODZI CZY NIE.

Polecane posty

zauroczenie na chwile.. milosc na zawsze:-) istnieje tylko w tych czasach jest zle oceniana czy spostrzegana... kiedys czytalam na forum topik zalozony przez mezszczyzne, opisal w nim swoje i jego zmarlej zony zycie, nawzajem popelniali bledy zycia wzgledem siebie, ale nawet po przezyciu z soba tylu lat i pomimo wszystkiego kochali sie.

hm sprawa z tym chlopakiem jest juz zamknieta, jedyne co to boje sie ze bedac z kolejnym bede nadal myslal o nim ... a zakladajac ten topik bardziej chcialam znac Wasze doswiadczenia i zdanie na ten temat...

zauroczenie trwa chwile??? milosc na zawsze??? hm ale czy jesli nie bede spotykac sie nie bede widywac to czy ona sie wypali... hm?

Gość truskawencjaaaa$
ja nie jestem ze swoja 1 "miloscia"prawie 3 lata i go nie widuje wcale a tez nie jest mi obojetny w sensie ze zawsze jakies tam male wspomnienia pozostana ale gdyby nie moj obecny chlopak zyla bym dalej marzeniami a teraz jestem szczesliwa;)

hm ze mna jest troche gorzej poznalam jednego, drugiego i nic w kazdym kolejnym szukam cos podobnego do niego... :-( hm mam nadzieje ze to tylko przejciowe...

Gość truskawencjaaaa$
noom a teraz nie wyobrazam sobie zyc bez mojego obecnego;P

Truskaweczko przynajmniej Tobie sie udalo:) fajnie :) mam nadzieje ze jakos dam rade przez to wszystko przebrnac...

Gość truskawencjaaaa$
zycze ci abys z czasem sie zakochala w obecnym by przesloni ci caly swiat wtedy swiat znowu nabiera kolorow bo poznajesz inne leposze zycie ::)

Gość truskawencjaaaa$
dziekujemy^^