Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koteczeklena

CHCĘ MIEĆ DZIECKO!!!!

Polecane posty

Witam, od lipca zeszłego roku z moim narzeczonym staramy się o dziecko niestety bez efektów. nie myślimy już nawet o tym żeby mieć dzidziusia ale w duszy oboje tego pragniemy. Druga strona jaka mnie martwi to fakt iż w zeszłym roku w lutym poroniłam byłam wtedy w 27 tygodniu ciąży, powodem poronienia był zakrzep w pępowinie przez który moja córeczka się udusiła, czy mogło to wpłynąć na to że teraz nie mogę zajść w ciąże i czy przy kolejnej ciąży może powtórzyć się taka sama sytuacja jak w zeszłym roku???? proszę o pomoc i o rady.

Gość RomanoSexmacher
Oferuję bezinteresowną pomoc :classic_cool:

Gość Tadek Rydzyk from RM Station T
Weźcie najpierw ślub a potem starajcie się o dziecko. Wtedy BÓG Wam dopomoże i ksiądz proboszcz pobłogosławi. 👄

przepraszam ale nie wieże w takie "zabobony" że Bóg nam dopomoże z narzeczonym w związku jesteśmy od 5 lat, i bez boga i innych partnerów nam się udało ale stało się jak się stało niestety nie z naszej winy, chciałam bym rady czy moje poronienie może wpłynąć na kolejny przebieg ciąży i dlaczego nam na razie nie wychodzi??

powiem grzecznie- spierdalaj na forum dla staraczek a nie zawracaj normalnym ludziom dupy na ogólnym