Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bilakuula

babcia konta mysz!!!!

Polecane posty

Gość bilakuula

Z moja babcia jest naprawde cos nie tak.Dzwoni dzisiaj do mnie z samego rana zeby przyjechala w trybie natychmiastowym ja sie przestraszylam ze cos jej sie stalo zamowilam taxi pojechalam wchodze do niej do domu a ona w niebo glosy drze sie ze w jej kuchni jest mysz!!CZaicie?!Zeby osoba w tym wieku bala sie myszy!Powiedziala ze jak tego nie zalatwie tzn tej myszy to ona do kuchni nie wejdzie a od rana nic nie jadla.Dla mnie to zaden probl;em nie byl wzielam patelnie i chooj zalelo mi to prawie 3 godziny zanim ta suke dorwalam.Wolam ta stara wariatke ze juz po wszystkim zeby se poszla zjec sniadanie i zazartowalam ze moze zrobic pogrzeb swojej lokatorce.A teraz sluchajcie!!!Ona oczy w slup i pyta jak to?!Ja szok stoje i mowie ze ukatrupilam suke i po problemie.Myslalam ze mnie stara zabije jak zaczela jape drzec ze ja morderca ze serca nie mam ze ona tylko chciala zebym jej pokazala droge na zewnatrz do ogrodka!!!!!No czaicie,szkoda ze mnie kurwwa nie powiedziala zebym jej taxi zamowila i wywiozla na drugi koniec miasta.A na dowidzenia uroczyla mnie wspanialym tekstem:Co za pierdolona demokracja! Ja sie powaznie zastanawiam nad jakims domem opieki.Przecie to wariatka!!!!

Gość może znajdę tu dom dla kota
może chcesz kota dla babci?:D uśmiałam się setnie :D:D:D

Gość bilakuula
no jej to kot nie pomoze to stara wariatka ale pomysly ma przednie