Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damian...mąż

albo żona albo samochód

Polecane posty

Gość damian...mąż

kupiłem sobie ostatnio samochód gdyż mailiśmy sobie kupić dom ale żona zrezygnowała z tego pomysłu więc kupiłem nie za wszystkie pieniądze ale za małą część i dołożyłem jeszcze swoje fundusze- kupiłem fajny samochód... a żoną karze mi go sprzedać bo jej nie potrzebny, tłumacze żnie nie musi nim jeździć a ona... to cie teraz samochód będzie zaspakajać... czy to jest coś złego że chciałem mieć jakieś inne autko, każdy facet lubi samochody a ona tego zrozumieć nie może... mówi możesz mi kupić pande ... a to nie dla niej samochód, sama już ma, chciałem taki dodatek

Gość poskromienie włośnicy
może chcesz ją zmienić, mi nie będzie przeszkadzało, że masz auto??? jeśli kupisz mi sweterek

Gość damian...mąż
no ale pieniądze są wspólne czyli zarówno ja jaki i ona może korzystać z pieniędzy... jej sie wydaje że ten samochód jest dla niej i się jej nie podoba, a to mnie rozwaliło... może panda będzie lepsza... może malucha ? każde chce mieć fajny samochód zona po co nam a po co trzymać tą kase skoro domu nie chce

Gość ty tu rządzisz gruba kobieto

Gość japąkowa
ale jestes pierdolony egoista:Oty chciales miec inny samochod to sobie kupiles a ona chce pande to ty jej ze to nie dla niej samochod i ona juz ma.powinna cie w dupe kopnac lebiodo

Gość żelbetoniara
A CO TO ZA AUTO KUPIŁES MEŻU?

Gość damian...mąż
audi a5 coupe... i pozwolę jej nim jeździć ale jak będę widział że mi go nie zmasakruje jak to zawsze robi, pande a po co jej skoro ma już cordobe więc pande się jej zachciało... ona nie zna się na samochodach , zobaczy coś i myśli że dobre

Gość damian...mąż
bic jej nie będę ale zachowuje się jak księżniczka

Gość damian...mąż
zobaczyła pewnie w gazecie jak babka wsiada z zakupami do pandy to sobie myśli że pande chce... takimi ona kategoriami myśli... fajnie by było sobie tym na zakupy jechać ah jak będą fajnie wyglądać w takim autku a ma już inne i nie docenia bo męskie

ja fajnie wyglądam w swoim ale panda byłaby lepsza.....jak jadę do pracy to moj 3 litrowy diesel się męczy , zanim się rozgrzeje już go gaszę

Gość a jaki ona ma samochód
jeżeli ona ma swój samochód to nie wiem czemu sie czepia

Gość znudzona kavvee
haha tys se kupil nowe a ona ma starym ochlapem jezdzic i kto tu sie zachowuje jak ksiezniczka.ciul z ciebie

Gość damian...mąż
ma seata cordobe więc nie ma co narzekać ... ale nie ty masz 2 a po co nam jeszcze panda ona tego nie rozumie

Gość kochanna ewwa
a ona ma auto? jesli nie ma własnego, to nieładnie. Powinienes jej kupic. Zgodnie z jej gustem. Skoro sam masz 3 auta. I są twoje.

Gość damian...mąż
pisze że cordoba jest jej, samochód ma 3 lata więc to nie jest jakiś dziad, inne babki jadą gruchotami i się cieszą a ona ma takie to narzeka , jak wspomniałem nie mówię że nie będzie mogła jeździć nowym ale jak będę pewien że nie wjedzie w ogrodzenie i w inny samochód bo to w jej stylu

Gość boto ja
bo Ty powinienes rower sobie kupic! Kondycje wyrobic dla zonki,a nie doope wozic w aucie i to niekoniecznie swoja :p

Gość kochanna ewwa
mąz powinien szanowac swoją żonę. Jak sam ma 3 auta, to kupic jej osobno dla niej. Brac pod uwagę jej zdanie, nie robic zakupów samemu np auto itp//

Gość damian...mąż
pisałem że ma swoje auto a tym ją worze i nie bo ona nie będzie jeździć tym samochodem chce pande ale komu normalnemu potrzebne są 4 samochody... i czy ja jej nie szanuje, przecież ona też wydaje

czy wy nie umiecie czytać? żona ma auto! skoro nie wkładacie tej kasy w dom, to nie rozumiem o co ona się tak gniewa. pieniądze są po to, żeby je wydawać.

Gość kochanna ewwa
ty masz 2 auta..i ona tez chce 2. W sumie ma racje.

kochanna ewa nie bądź dzieckiem. może jeszcze on ma mieć tyle skarpetek ile żona? :D

Gość damian...mąż
ale ja jej nie mówię to sa moje auta a to twój na tamte ma zakaz, a po co nam czwarty samochód, może wsiąść mój jak tego nie chce

Nikt jej nie broni mieć dwóch aut. Może mieć nawet 10. Niech sobie na nie zarobi :D

Gość kochanna ewwa
jak to po co? a po co jemu 2 auta? no własnie..wiec ona tez chce 2, skoro on ma 2. Logiczne. widac, ze ty rzadzisz kasą, sam decydujesz o kupnie aut. I kupujesz dla siebie. Twoja żona czuje się olewana..i ma racje.

a na pewno nie przeskrobałeś nic? na pewno chodzi akurat o samochód? może problem leży gdzie indziej, a ona tylko szuka pretekstu żeby Ci dokuczyć?