Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co się dzieje

nie odzywa się ?

Polecane posty

Zachowuje się jak jakaś zdesperowana dziewczyna. Chłopak się nie odzywa. Wczoraj się z nim spotkałam i rozmawialiśmy o uczuciach i od wczoraj jestesmy parą. Powiedział mi o swojej byłej to i ja mu powiedziałam, ze 'zostałam z nim przyjaciołmi'. Wczoraj po spotkaniu od razu do mnie napisał pisalismyyy długoo, ale musiał isc do pracy to przerwał. Dzsiiaj cały dzien się nie odzywał, to wiem, że odsypia, ale miał się odezwać ok 17, napisałam mu sms po 19 i on dalej milczy. Nie będe juz nic pisała. Kiedy ja mu długo nie odpisywałam to on pisał kolejengo, albo dzwonił ... Nie wiem co się z nim dzieje, ale ja nigdy tak się nie denerwowałam tym,ze mi nie odpisuje.. traktowałam go ulgowo a teraz ? ;o nie wiem głupia chyba jestem ..

Gość kei_bak
jeśli przez 2h nie napisał smsa to niestety znaczy koniec.

Gość taka psotka kotka
:-D

Gość agusiawrozu
Powiem Tobie, abys nie denerwowala sie w ogole, ani na niego. Moze wydarzylo sie cos co uniemozliwilo mu napisanie? Roznie sie zdarza. Powiem Tobie tez, abys juz teraz w sobie starala sie zmienic to podejscie. Poniewaz on moze nie miec nic zlego na mysli, a Ty wykonczysz sie tymi nerwami. a to dopiero 2 dzien twojego zwiazku!!! Pomysl o tym lepiej juz teraz.

do tej pory to mogłam z nim wogole nie rozmawiać, miałam na niego zlewke, ale nie wiem co się we mnie zmieniło przez jedną noc.. nigdy tak nie mialam .. ;|

Gość agusiawrozu
Powiem Tobie co sie zmienilo. Zmienila sie Wasza relacja. Gdyz on juz nie jest Twoim kolega, ale jest Twoim mezczyzna. I teraz uruchamiaja sie w Tobie inne emocje. Ale powiem Tobie, ze nie mozesz zachowywac sie w ten sposob w 2 dzien zwiazku, gdyz zaszkodzisz tym Wam.

ok, wiem, źle robie, odezwał się i zaprosił mnie do siebie na weekend, ale ja nie chce do niego jechać.. nie chce mi się sama nie wiem czemu.. coś ze mna nie tak ... sama nie wiem czego chce .. pf ;|

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, abyś nie była dla siebie zbyt surowa w tych osądach. Jesteś po prostu jeszcze niedojrzała, niegotowa na związek. A może to nie ten facet jednak? No i powiem też Tobie, że Twój przykład dobrze iustruje to o czym wiele osób tutaj pisze- mężczyzna nie pisze, nie odzywa się - "olewa" -> kobieta się nakręca, chce być z nim i tak dalej. Mężczyzna pisze, zaprasza na weekend staje się automatem nieciekawy, a kobieta przestaje być pewna czego chce. Powiem Tobie jednak, że tak się dzieje, gdy ludzie nie są jeszcze gotowi na związek, albo gdy trafią na nieodpowiednią dla siebie osobę.

Gość Dzień jak co dzień
Ja Ci radzę - jedź - i przekonasz się czy warto to dalej kontynuować, czy nie,bo się zadręczysz dziewczyno.

Gość Dzień jak co dzień
Może faktycznie wcale nie jesteś przekonana co do tego związku. Może to nie ten facet. Pojedziesz, to załatwisz to w 1 weekend. Jak będzie beznadzieja to się wycofasz z tego u już. A jak nie pojedziesz, to niewiadomo ile nerwów jeszcze sobie napsujesz czekając na jego wiadomość, a może się okazać, że ten związek to wielka pomyłka i szkoda czasu.

jesli czujesz ze cos nie tak, to napewno jest nie tak, ja zawsze wyczówam jesli cos nie jest nie tak, i ZAWSZE MAM RACJE NIESTETY ! :(

Gość do agusiawrozu
ja, powiem tobie, że jesteś głupią pindą, która nie potrafi sklecić zdania nie zaczynając go od - "powiem tobie" :P do autorki: nie nakrecaj się tym, że on nie odpisuje. spokojnie, to nie wojna i nie kończysz swojego życia. jesli nie odpisze za kilka dni, też nie spadnie przez to śnieg. zajmij się czymkolwiek i nie myśl tylko o facecie bo świat i rzeczywistość nie składa się jedynie z tego elementu. :P