Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona:-(

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Kochani mam do was pytanie. 4 dni temu podczas wieczoru z chłopakiem zrobiłam mu loda i spermę polknełam a potem on przyłożył penisa do mojej pochwy ale nie włożył go gdyż jestem dziewica i mnie to bolało jak próbował włożyć. Czy mogę być w ciąży?

Gość siusiak ....../.
jesteś już

Ale ja i tak bardzo się boję i ciągle myślę o tym i to nie daje mi spokoju

Naczelny Cham - zdziwiona jestem Twoim brakiem niewiedzy - że niby dziewica nie może zajść w ciąże ? nie rozsiewaj proszę takich bzdur bo potem takie małolaty to przeczytają i uwierzą. Radze sięgnąć do literatury bo Twoja niewiedza może komuś zrobić krzywdę :(

Strach mnie paraliżuje już nie mogę poradzcie mi coś

do autorki, jest prawdopodobieństwo zajścia niestety - znikome ale jest :( Ja bym odczekała z tydzień i kupiła test - tak dla świętego spokoju, do tego czasu nie myśl o tym bo stres opóźni Ci okres i będziesz sie jeszcze bardziej zamartwiać brakiem okresu - błędne koło :( nie panikuj - a jeśli wytrzymać nie potrafisz - to sa takie tabletki na "wpadke" aczkolwiek nie radziłabym brać bo robią syf straszny w organizmie :(

Naczelny - być może nie wyczułam ironi - Jesli tak to przepraszam tylko jakaś małolata wejdzie , tez jej nie wyczuje i bedzie zyła z myśla ze dziewica jest bezpieczna- jesli one sie w szkole nie chca edukować to może chociaz Tu sie czegoś nauczą :(

to powiedz takiej ze ma na innych stronach poszukać- młode to głupie juz widze jak Cie posłucha- skoro juz tu wchodza a bedą to robić nadal to może niech przypadkiem jakies fakty przeczytają. ja nieraz korzystam z pomocy Kafe i nie widze w tym nic złego :)

Mam dopiero 18 lat i nie chce być w ciąży:-( i boję się okropnie

Gość fifarafa18
"Kochani, wisko3ła mi buła na kolanie, a niedawno dotknął mnie tam chłopak. Czy jestem w ciąży pozamacicznej? Napiszcie coś, bo nie spi cale noce"....... ;p ;p ;p ;p

oj dziewucho nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem- jesli jestes w ciązy to juz nic na to nie poradzisz. uspokój sie zób test i potem zacznij sie martwic bo takie martwienie na zapas Ci nie pomoże :( koniec tematu !!

Boję się że mogło u mojego chłopaka zostać na penisie trochę spermy chociaż wszystko połknełam

Gość Pupciaan
Zobacz Czy nie będzie ciąży pozamacicznej - np w dupie. Badania pokazują, że wlasnie przez takie stosunki ciąża przenosi się z Cipki do dupki. Poród odbywa się na klozecie, z odglosami, a zwiastunem urodzonego dziecka jest wszechogarniające pierdzenie.

Trochę mnie uspokoiliście, że jak mnie dotkął penisem to w ciąży nie jestem ale czy nie zaszłam od tego, że ją połkłam ? A było tego bardzo dużo o mało się nie udusiłam.

Gość Pupciaan
Jak bedziesz srała uważaj na to aby chlopaki nie dostali Ci się do mokrej. Bo będzie przesrana ciąża.

Gość takajednamalami
od polykania spermy nie zajdziesz w ciaze... nie sadze, zebys miala sie czegokolwiek bac.... spokojnie- bedzie dobrze :)

Gość spokolokomała
ja ostatnio tak mialam i co ? jestem wciazy? nie :)

Gość brak niewiedzy
? podwójne zaprzeczenie, czyli Cham jest mądry? ;-)