Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka.1984

jak rozkochac chlopaka??

Polecane posty

Problem zapewne znany wszystkim kobietkom:) Od kilku miesiecy, spotykam sie z pewnym chlopakiem - bardzo ciezki z niego przypadek - niestety; Na poczatku naszej znajomosci bardzo sie staral i zabiegal caly czas o spotkania, a ja nie pokazywalam ze mi zalezy. Teraz kiedy ja zaczelam sie angazowac, on zwolnil i zachowuje sie jakbysmy byli starym dobrym malzenstwem. Wogole sie nie stara, nie wysyla mi smsow, nie kupuje kwiatkow. Niby drobiazgi, ale uwazam ze jednak powinien okazac wieksze zaangazowanie. Rozmawialam z nim juz o tym i on nie widzi problemu i uwaza ze wszystko jest ok. Czy znacie jakies sprawdzone sposoby, na takie ciezkie przypadki?

raz w tygodniu i w wkndy; w wkndy zawsze jedzimy gdzies za miasto ze znajomymi, raczej nie spedzamy ich we dwoje; a tyg standard - jedzonko, film i spanie nic oryginalnego niestety;/

Zrób krok w tył, zmień jakieś wasze 'stałe' przyzwyczajenie. Widać to taki typ który jak widzi że komuś zależy to sprawdza na ile zależy i ile ta osoba wytrzyma ;) Co do kwiatków to Cię pocieszę - ja jeszcze nie dostałam żadnego :P W sumie to też jak stare małżeństwo - mieszkamy razem, to po powrocie z pracy obiad, potem tivi informacje, jakiś film, net, lulu ;) Co 2gi weekend impreza/wyjście we 2 albo ze znajomymi :) Po prostu wchodzą po po pewnym czasie nawyki i tyle :) Więc może to co odbierasz jako zwolnienie jest z jego strony po prostu stworzeniem pewnych nawyków w związku i poczucie się spokojniej?

:) staram sie jak moge;) Mnie nawet nie przeszkadza, to jak spedzamy czas i nasze przyzwyczajenia. Jestem juz po kilkuletnim zwiazku i wiem ze to naturalna kolej rzeczy. Bardziej mnie wkurza wlasnie to, ze on wogole nie robi nic, zeby mnie w sobie rozkochac:/ Jak czasem mu wspomne, ze moglby mi wyslac jakiego smsa na dobranoc, to on mowi, ze nie bedzie tego robil, bo sie jeszcze przyzwyczaje, ech A wiem, ze jak by mu bardzo zalezalo i sie o mnie staral, to pewnie by to wlansnie robil. Moze powinnam wlasnie zaczac go bardziej "olewac", nie miec czasu i byc bardziej "tajemnicza", zeby sobie nie myslal, ze ma mnie na tacy, bo tak nie jest?

Gość dobry topikkkk
co miał zdobyć, to zdobył, a teraz już jest zbyt pewien swojej zdobyczy... może go tak trochę olej, co :)