Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja ci pokażę

mam obwisły biust

Polecane posty

wersja 1: dobry stanik + wyprostowane plecy i wciągnięty brzuch wersja 2: operacja plastyczna Ja z powodzeniem stosuję 1 i jest dobrze!

Gość .............M-ka
noś odpowiednie staniki

Jak uprawiasz sex to znaczy, że masz z kim i jemu widocznie NIE PRZESZKADZA, jeśli z Tobą chce... wyluzuj, każde piersi podlegają grawitacji, jeśli są naturalne. Takie wymuskane sterczące w rozmiarze większym niż B występują tylko w gazetach i w wersji silikonowej :)

Z przykrością muszę powiedzieć, że mam podobny problem. Rok ćwiczyłam, smaruję się kremami, staniki noszę dobrane i mam taką schizę, że nawet śpię w staniku, ale nie widzę znaczącej poprawy. Ostatnio facet mi powiedział, że chyba mi urosły, ale coś nie wydaje mi się, ażeby miał rację, gdyż wtedy miałam pushupa :P

nie bój się! faceci mają zupełnie inny punkt widzenia, oni widzą bardziej całościowo i wielkościowo :) i NIGDY nie mów mu, że masz obwisły biust, bo dopiero wtedy to zauważy. Ja swojemu nie mówiłam nigdy, że mam rozstępy na udach i do dzisiaj ich nie zauważa :P

od kiedy pamietam cwicze ,stosuje kremy i odpowiednie staniki,ksztalt nie poprawil sie wcale,caly czas sa takie dwa wiszace stozki