Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedronka_w_paski_złote

Czesto płaczę...?

Polecane posty

W sumie nie wiem czy to dobry dział. A więc tak- czesto płaczę. Nie to że jestem smutna, wzruszenie - reaguję na muzykę. Płakałam dzisiaj podczas reklamy filmu dla dzieci (nie specjalnie wzruszającego), podczas filmu , teraz jak słucham muzyki przy pracy. Co się da z tym zrobić? Ludzie sądzą że mam depresję, chłopak mnie zostawił i inne...

Gość takasobiejednao
też tak mam, wzruszam się przy byle czym :/

Gość her komendante
przestańcie beczeć mazgaje

chłopak cię zostawił dlatego, że się wzruszasz? dziwne chyba, że wzruszałaś się i pociągałaś nosem przy orgazmie

E? Nie, czemu? Napisałam żel udzie sądzą że mnie zostawił jak pociągam nosem ;/

Gość Dzień jak co dzień
A bierzesz jakieś leki, np. tabletki antykoncepcyjne? Ja tak miałam po tabletkach.

Gość Dzień jak co dzień
Dodam jeszcze, że przechodziłam kiedyś to co ty, ale to nie był tylko płacz. Ja miałam wewnętrzne uczucie nieszczęścia, chociaż nie miałam żadnego konkretnego powodu się tak czuć. Myślałam już, że się do psychologa wybiorę. Przeszło jak przestałam brać tabletki anty i wtedy to powiązałam ze sobą. Po prostu za dużo jakiegoś hormonu. Jeśli nie masz konkretnego powodu i tabletek nie bierzesz to może jakieś zaburzenia hormonalne? Coś w stylu wieczne napięcie przedmiesiączkowe?

Tabletki anty biorę, ale od 5-6 lat a tam mam może od pół roku? Ciężko mi powiedzieć, na pewno po wakacjach zeszłych, więc maksymalnie rok. Nie zmieniałam ich. Co do zaburzeń hormonalnych to nie wiem, nie mam PMS albo nie zauważam ;) Psychologów unikam, ale może i faktycznie trzeba by siębyło wybrać - ale kurcze smutna się nie czuję, jednorazowo skurcz mięśni, łzy lecą, minimalnie mnie w klatce "kłuje" (uczucie jak np. na scenie, taka trema, nie fizyczny ból) na sekundę i potem spokojnie.

Też tak ostatnio mam i też biorę hormony... Płaczę przy wszystkim, też mam taki wewnętrzny ból, ścisk w klatce piersiowej, uczucie wielkiego żalu, a tak naprawdę nie mam powodów, żeby tak się czuć.

Gość Kocham17
her komendante Napewno jesteś facetem i nie wiesz co to znaczy :) Wieć za przeproszeniem sie nie wpierdzielaj w takie rzeczy ok :) Pozdrawiam :0