Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogoreczkowa2

CZY JESTEM W CIĄZY??

Polecane posty

Gość Ogoreczkowa2

Wczoraj kochałam się z moim chłopakiem, nie mieliśmy zabezpieczenia ale wyszedl ze mnie przed wytryskiem bo widzialam jak wyją i po paru sekundach poleciało mu na rękę!! Po stosunku poszłam podmyć się naprawdę gorącą wodą tak na wszelki wypadek! Porszę odpiszcie czy mogę być w ciązy?? Był to 14 dzien cyklu ale niewiem czy to były płodne ponieważ mam bardzo nie regularne cykle!! Proszę odpiszcie! Dziękuję i pozdrawiam!

Gość przyszła mamo
gratulacje :) :)

Takich tematów pojawia się mnóstwo, zrób sobie test i bedziesz miała problem z głowy. My ci nieodpowiedmy na to pytanie, mozesz byc bo jest takie prawdopobienstwo, ale mozesz i nie byc.. test kosztuje 10zł, a rozwije twoje watpliwosci

Gość pierwszym i jedynym znakiem
na gumki zabrakło? Może dziecko będzie tańsze w eksploatacji...

Gość pierwszym i jedynym znakiem
do Angells - test od wczoraj nic nie pokaże :):):)

Nie mówie, ze dzis, ze jutro.. niech troszke odczeka. My napewno nieodpowiemy na to pytanie. Ja nie pytalam na kafe czy jestem w ciązy tylko test zrobilam a dzien pozniej odwiedzilam lekarza.

Gość lauryn
zaraz postawię pasjansa i ci odpowiem...

idealnie sex bez zabiezpiecznia w srodku cyklu :) jesli jestescie plodni i zdrowi to gratulacje !

Gość ssdfsfas
e tam pierdolcie :classic_cool: autorko ja od ponad roku tak uprawiam seks i dzieci nie mam :D no ale moze jestem bezplodna lub cos :P

Gość Ogoreczkowa2
Ja właśnie kocham się z chlopakiem tak od 3 lat i nie zaszlam ale wlasnie boje sie ze to byl srodek cyklu , jak 3 lata nie zaszlam pewnie etraz tez nie ale zawsze jest ten strach..

Gość Ogoreczkowa2
ale jezeli spuscil sie na reke po paru sekundach jak wyszed ze mnie to chyab nie jesrtem nie? widzialm jak wyją i sie spuscil do srodkja nic nie wlecialo!!

Gość Ogoreczkowa2
moj chlopak mowi mi ze nie mam sie co bac bo on wie kiedy sie spuscil i ze niepotrzebnie panikuje;/ moze ja poprostu sobie wmawiam;/

Gość Edge of the Earth
Ja pierdole błagam, dziewczyno, nie ośmieszaj się. Zabezpieczenie to podstawa przy seksie jak się nie chce zajść w ciążę. A jak Ci się nie spuścił do środka to nie, w ciąży nie jesteś. Ale żeby na przyszłość nie zadawać takich pytań to weźcie się zabezpieczajcie.

Gość Edge of the Earth
Mi się okres spóźnia dopiero 1 dzień ale się zabezpieczam i jestem w 99% pewna, że w ciążę nie zaszłam.

Gość ssdfsfas
autorko przed wytryskiem jest rowniez plyn z plemnikami,w iec szansa jest ale jak juz pisalam jak narazie w ciaze nie zaszlam

Gość Edge of the Earth
A i błagam wyjaśnij mi, co miało na celu podmycie się gorącą wodą?

Gość Ogoreczkowa2
Edge of the Earth Ty jako jedna napisalas mi ze nie jestem tez mama taka nadzieje, ja poprostu panikuje reszta dziewczyn mnie nastraszyla chociaz chlopak mopwi mi ze to niemozliwe zbeym byla ja i tak panikuje, od 3 lat tak robie i co miesioc sie boje, zaczne sie zabezpieczac bo zwarjuje!

Gość Edge of the Earth
Ojjj zacznij kochana, bo serio taki strach co miesiąc, współczuję. Ludu, ja kiedyś spróbowałam ze 2 razy może, ale po tym strachu to powiedziałam o nieeee, już wole zabezpieczenia.

Gość Ogoreczkowa2
naczytalam sie ze jak chlopak sie spusci do srodka tzreba sie podmyc ciepla woda jak sie niechce zajsc bo to zabija plemniki a ja tak zrobilam poniewaz wiedzialam ze sie nie spuscil ale na wszelki wypadek wolalam tak zrobic bo wpadlam w panike;./...

Gość Edge of the Earth
Gorąca woda nic Ci nie da, plemniki są "wstrzykiwane" głęboko w Twoje ciało, może nawet tam woda nie doleci :D Oglądałam Galerianki (sorki za porównanie) i tam taka mała blondyneczka się podmywała po seksie i wpadła.

Gość ssdfsfas
:D ja czytalam ze jak octem sie umyjesz tez nie zajdziesz :D kobito idz po tabletki... bralam 2 lata i wtedy mozecie szalec... szkoda ze ja musialam odstawic

Gość Ogoreczkowa2
hehe też to własnie widzialm w tych galeriankach;P no ale wiem ze nie wystrzelilo tam bo widzialm jak na reke sie spuscil... przepraszam z etakie glupie pytania zadaje ale ta co kiedys przezyla ten strach pewnie rozumie... Edge of the Earth dziękuje za odpowiedz! no dzięki dziewczyny że mi odpisalyscie, bede sie zabezpieczla na 100%

Gość majeczka fajeczka
qrna a ile ty masz lat, jasny gwint, żeby takie głupie pytania zadawać. Najpierw się zabierz za edukację na te tematy a potem się bierz za bzykanie! . A jeśli już tak bardzo chcesz wiedzieć to można tak wpaść ale ryzyko jest niewielkie. Przed wytryskiem pojawia się płyn w którym mogą być plemniki a wystarczy jeden do zapłodnienia. Facet nie czuje tego że coś poleciało przed wytryskiem.. Skoro robisz tak od 3 lat to poczytaj coś na ten temat na necie do cholery! Wiesz co to google ? to se wpisz "stosunek przerywany"

Gość Ogoreczkowa2
ssdfsfas czemu musials odstawic jeżeli mozna wiedzieć?:)

Gość Edge of the Earth
majeczka fajeczka cudownie, że jesteś tak wyedukowana na ten temat. Google prawdę Ci powie, ŁAŁ. Nie musisz od razu pluć na kogoś, nie ważne ile się ma lat. Znam osobę po 30 która myśli, że od palcówy może zajść w ciążę........... "ŻENUA" jednym słowem ;)

Gość majeczka fajeczka
tak google prawdę ci powie jeśli będziesz czytać poważne portale o zdrowiu i antykoncepcji a nie pierdoły wypisywane na forach o pociskaniu bzdetów przez nastolatki. A tą palcówe jeśli ci zrobi gość który chwilę wcześniej spuścił się na rękę to też możesz zajść hehehe