Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vbnm

Czy facet uzyje wszystkich sztuczek aby przeleciec kobiete? Panowie jak to Z...

Polecane posty

nie daje na zawolanie , tylko pierwszy raz takie cos doswiadczylam... ze facet jak glopi do mnie dzwonik smsowal i ciagle wzdychal ze mu ciezko i ze zle sie czuje ...? dlatego tak pytam czy to popularne chwyty hm???? Skarbie itp.

meska pomaranczo, mowie tu akurat o moich znajomych a fakt, ze moj niedoszly narzeczony byl takim samym tepym chujem nie oznacza ze ja daje sie ruchac. dla niego bylam trofeum bo mimo ze lubie seks nie wchodze kazdemu do wyrka. teraz jestem sama po nieudanym zwiazku i jakos sie nie puszczam i nie pocieszam jednonocnymi numerkami

owszem bo sa takie co daja , nie daja, albo nie kazdemu daja- hm prawo wyboru i wlasnego sumienia Panowie wiec w koncu jak to jest te slodziaki stosujecie po co... w jakim celu jesli juz stosujecie?????????

Gość hgfujfg
Perełko:classic_cool: Dla tego 8================D

zeby zdoby kobiete bo wychodzicie z zalozenia ze naiwna, bo moze naprawde wpadla Wam w oko i nie chcecie jej stracic, bo moze im wiecej powiecie kocham skarbie perelko to tym szybciej wskoczy Wam do lozka hmmm Ciekawi mnie to?

flirt na bezpiecznym poziomie rozumiem... ale jesli w gre wchodza rzeczy typu chce miec z Toba dziecko, albo jestem odpowiedzilny za Ciebie albo moja krolewno Ty? to jak mam to rozumiec?

czy zeby dziewczyne przeleciec bedziecie slodzi, mydlic jej oczy ze np. Kocham Cie itp. po co tym niewinnym zyjacym normalnym zwodzicie i zawracacie glowe... hm?? skro sa te prostsze do wziecia na raz czy dwa??

Gość hgfujfg
skoro chce mieć dziecko to znaczy chyba, że wiatropylna raczej nie jesteś :o

Gość afa sfhgd d facet sdgfs
To jeszcze zależy, długo? Bo można kadzić kobiecie jakiś czas, żeby ją przelecieć, ale ile? Parę dni? I co, jak nie da, to won, facet szuka nowego obiektu zainteresowań. A jeżeli tak kadzi dłużej, miesiąc, czy jeszcze dłużej, to raczej nie dla samego seksu. Bo jak ktoś napisał wyżej, są łatwiejsze...

hm no dobra tylko ze dostalam taka propozycje po 3 tygodniach znajomosci... hm... nie za wczesnie???

A owszem użyje, tylko ja używam wszystkich sztuczek jeśli mi się jakaś panna wpadła w oko aby ją poznać, a noż coś z tego wyjdzie. Na zwykłym przeleceniu mi nie zależy.

hm mi zaproponowal seks po mniej wiecej miesiacu.... ale odmowilam.... ale nadal nie odpuszczal i ciagle pisal ze chce mnie.... a pozzniej jak sie nie zgodzilam to powiedzial ze mnie oszukal bo ma kogos i skoro wiem teraz jaki on jest to czy bez zobowiazan cchce hmmm???

u mnie jest na odwrot, piekna cera bez skaz! Napisalam charakterystyczna bo czesto jestem zaczepiana i dostaje komplementy typu: bardzo Panna podobna do takiej jednej aktorki itp..........

charakterystyczna czyli inna ale nie z tymi skojarzeniami co wymienilas powyzej

nie napisalm ze sie z nim poscilam za piekne slowka absolutnie nie wygonila od siebie dziadyge...hahahaha<dumna>

Znaczy wiadomo trudno kobiecie ubliżać, jednak komplementy i to "słodkie pierdzenie" jest wskazane byle z umiarem, co innego jak ktoś "żabkuje" i "pysiuje" 24h/dobę a co innego jak powie raz na jakiś czas żabciu wyglądasz oszałamiająco ;)

Panowie skora sa latwiejsze to po co zwodzicie i zawracacie nieinnym dziewczynom glowe??? W jakim celu to robicie... Czy tylko dlatego ze niezalezy Wam na czasie i co wyjdzie to wyjdzie z ta na boku czy o co chodzi...hm sa takie ktore lubiapiekne slowka hm nie generalizujmy moze co?

Źle postawione pytanie, nigdy nie wiadomo jaka jest kobieta. Kobiety często udają , często nie dają się poznać naprawdę, stąd faceci starają się "na siłę". Czasem kobieta po bliższym poznaniu okazuje się zupełnie inną osobą :D

Gość hgfujfg
po to ze trzeba brac poki daja, to chyba logiczne

on przestal slodzic po tym jak powiedzial ze ma kogos hm?? a ja wcale sie nie zmienialam dalej bylam taka jaka jestem hm???

on dostal odemnie bardzo wyczerpujaca i dobitne info ... ze nie znamCie na tyle takze szkoda Twoich prob... po miesiacu i nie ide do lozka ... nie jestem pierwsza lepsza oo hm wlaczyl mimo to jeszcze przez dwa tygodnie? jak myslicie a moze to byl zaklad jakis? czy dam tylka czy nie????

Gość hgfujfg
a tobie pasuje ze ma kogos co? :P przeciez to jest wszystko bez sensu :P