Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vbnm

Czy facet uzyje wszystkich sztuczek aby przeleciec kobiete? Panowie jak to Z...

Polecane posty

to nie chodzi halas , tylko o to czy takie proby podejmujecie czy dobrze ocenilam goscia... ze chcial tylko przeleciec i nic poza tym tylko nie rozumiem po co tyle czasu tracic skoro sa latwiejsze

nie nie interesowalo mnie to dostal czas dwa tygodnie mial zdcydowac ja czy ona, zdecydowal ze ona bo twierdzil ze plany za daleko zaszly hmm, chcial byc moim przyjacielem ale ja stwierdzilam hm ze bezsensu takie wpieprzanie sie w zwiazek do tego gosciu jakis nienormalny ma swoja partnerke i szuka okazji.. czyli ze co na boku lalunia o ktorej panna nic nie mosi wiedziec bo tak mi tez i mowil... hm

Gość aaaaaaassssss
KOBIETY SĄ TAK DURNE ŻE WCALE IM NIE TRZEBA MÓWIĆ ŁADNYCH SŁÓWEK.

a wiesz co, może tak powiedział w złości, aby Tobie trochę psychę nadszarpnąć. Wkońcu mu nie dałaś, a dla niego "może" to ważne było. Tak czy inaczej prawdy się nie dowiesz. Zapomnij o tym i zajmij się sobą.

hm interesuje mnie tylko to po co tak dlugo zwlekal, czy to jest typ ktory nieodpuszcza zadnej poznanej hmmmm to mnie interesuje?????????????????????? w jakim celu tak dlugo zwlekal???? przeciez sa latwiejsze??? o co mu chodzilo??? tylko o seks???? i mial to w dupie czy potrwa to dluzej czy nie...?hm to mnie ciekawi????

Najgorsze jest to ze on faktycznie ma te kobiete i jest z nia juz 3-4 lata, widzialm ich foty na n-k razem i u innych znaych... takze.... chyba a raczej napewno w ciula ze mna i ze swoja leci

goscia osposcilam i z kwitkiem odeslalam ale wiecie co okazal sie strasznym chamem na sam koniec, panna z ktora jest czy byl dostala info o nim co wyprawia... on bardzo sie wsciekl na mnie i podal mnie na policje ze wysylam nieprawdziwe wiadomosci MASAKRA:-( CO ZA CHAM

a jak mu udowodnisz ,że oprócz ciebie nie mial innych partnerek?Przeciez nie zależało tak mocno,chyba żebyś sie oddała:) <stopka></stopka>

Mimo to jakbym byla na miejscu jego obecnej juz bym miala watpliwosci co do goscia, u mnie nie ma to tamto szczerosc za szczerosc, hm ciezko powiedziec jaki uklad maja miedzy soba... moze to tylko dobra kolezanka na tych fotkach nie wiem... w kazdym razie info poszlo ale chyba faktycznie cos w tym bylo bo biedaka jak ostatni raz widzial to schul z tych nerwo ze maskowanie sie przed panna wyszlo na jaw... hahahah<dumna>

kochane moje wiecie sztuczki hm... a nie przyszło wam do główek że to laseczki też używają sztuczki?