Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedrona!!!

zobaczcie jak mnie nazywa i wyraźcie opinię

Polecane posty

Gość biedrona!!!

znamy się kilka dni. Spotkaliśmy się jeden raz. Kiedy pisze smsy zaczyna zawsze: hej słonko albo czesc piękna. Wkurza mnie to. Czy moge mu zwrócić uwagę n ato czy lepiej nie? Bo ja mam wrażenie że on po prostu nie pamięta mojego imienia...

Gość biedrona!!!
jak do tej pory staram się to tolerować...

Gość savarin
To nie oznacza,że nie wie jak masz na imię. Po prostu mu się podobasz:) Powinnaś się z tego cieszyć xD

Gość biedrona!!!
tak, ma pow. 25 lat.

Gość biedrona!!!
ale ja się nie cieszę. To mnie wcale nie cieszy, bo w tej sytuacji jest to banał. Mnie to wkurza!!!

Gość biedrona!!!
sądzicie że mogę po prostu zapytać: czy nie pamiętasz mojego imienia?

Gość savarin
Powiedz mu to wprost:)

Gość biedrona!!!
ale jak mu to powiedzieć? co powiedzieć?

Gość kedlaw
Ja swojej mówię słonko ,skarbie ,kochanie i jakoś to jej nie denerwuje. Nie wiem w czym widzisz problem ,no chyba że ma ich tuzin i boi się zaliczyć wpadkę jak pomyli imiona.

Gość biedrona!!!
mam problem bo gadaliśmy 10 minut na imprezie a nastęnego dnia byłam już jego słońcem!!! Nie podoba mi się to.

Gość ruda gwiazda
a mój chłopak parę dni po naszym zapoznaniu mówił do mnie gwiazda i wcale się nie obrażam bo słodkie to jest :-) wyluzuj chłopak chce być miły..

Gość biedrona!!!
ok. powiem mu to jutro, bo jesteśmy umówieni. Jeżeli poczuje się urażony... nic na to nie poradzę. Podsumowując: uważacie, że to bez sensu i że to nic takiego i robię wielkie halo zniczego. Czy tak?

Gość biedrona!!!
ok, może jestem przewrażliwiona bo dzieli nas dość duża różnica wieku, bo troszkę się boję i koniecznie chcę trzymać go na dystans...

Gość as as as
to powiedz mu ale delikatnie aby sie zwracal do Ciebie po imieniu bo strasznie sie krepujesz jak mowi do ciebie tak jakbyscie sie juz znali iles lat i byli para, powiedz mu aby sie zwracal po imieniu ale zrob to nie jak malolata piszac dziwnego smsa ktorego moze zle zrozumiec, ale osobiscie jak sie z nim spotkasz tak aby poczul z twojego glosu te prosbe ze go prosisz a nie nakazujesz tzn ma to byc w delikatnym stylu. p.s. a to ze sie do Ciebie tak zwraca to znak ze mu sie spodobalas i chce byc tylko mily i na luzie nie sztwniak