Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowannnnna

Dlaczego starszym faceto po 40,50-tce.............

Polecane posty

Gość zdenerwowannnnna

podobają się 20-latki ? Co one w sobie takiego mają czego, my kobiety w ich wieku nie mamy ?..... Przecież te małolate to zwykłe dzieciaki....

Gość zdenerwowannnnna
czyli że nie wiecie ??? a może przesadzam, nie ? :<

Gość eeeeeeeeee nie wszystkim
tylko takim niezadowolonym ze swojego życia;) chcą prześcignąć czas;) wracają wspomnienia jak było w młodości i takie tam :D facet dojrzały spełniony w tym wieku to przeżywa drugą miłość ze swoją partnerką,dzieci odchowane jakaś stabilizacja i hulaj dusza :D

Gość takie sa glupsze i predzej
poleca na tanie teksty i bajere, albo kase

Gość fiu bździu ...
Jak jest ładna kobieta to sie podoba, ale żeby do takich startowac to rzadkie przypadki i raczej wyśmiane przez tą druga stronę :)

Gość agusiawrozu
Powiem Wam,że ja znam przypadki kiedy mężczyźni po 40tce podrywali w poważnych zamiarach 30letnie kobiety.

Gość zdenerwowannnnna
ale mój były , pierwszy mąż :p ma zamiar związać się z 20-latką !!! a ona jest w 7 niebie , facet ma 47 lat :< różnica wieku kolosalna . Może i się nieźle trzyma jak na swój wiek ale mimo wszystko to chore...

Gość fiu bździu ...
Nie denerwuj sie, szkoda Twojego zdrowia ;)

Gość fiu bździu ...
Niech sobie poużywa mąż Twój skoro znalazł naiwną chętną

Gość agusiawrozu
Powiem Tobie, że nie wiem czym Ty sie denerwujesz. Raczej powinnaś głupoty współczuć tej dziewczynce, która nabiera się na słodkie słowa Twojego eks męża.

Gość zdenerwowannnnna
Jak mam się nie denerwować jak ta kobeta jest raptem o rok starsza od naszej córki.... :(((((((((( jak ja jej to powiem w ogóle

Gość fiu bździu ...
Niech mąż sie tłumaczy

Gość a co na to jej rodzice

Gość agusiawrozu
AUtorko powiem Tobie, że córce Waszej powinien powiedzieć to jej ojciec. W końcu to jego decyzja nie Twoja. Poza tym powiem Tobie jeszcze, że ten nowy uklad pewnie będzie opierał się na wzajemnym wykorzystywaniu się. Rozumiem Ciebie, że jest Tobie ciężko, ale to nie Ty powinnaś tłumaczyć się przed córką z działaności jej ojca.

Gość zdenerwowannnnna
Moż ma własną firmę, dom,nowego mercedesa to pewnie nie mają nic przeciwko.... Nie wiem kto jest większym kretynem on czy ona. W ogóle ona jak dziecko wygląda, mała, niska nie wiem skąd ją "wziął"

mój facet znalazł o 14 lat młodszą, naiwna, ale pewnie czuje się przy niej jak opiekun, przed znajomymi się pochwali,że młoda go chce (to pewnie świetny w łóżku), dowartościowuje się biedak.Przed naszymi znajomymi nie miał się czym pochwalić, bo trzeba się umieć zachować, w wieku 40 lat mieć jakąś dojrzałość a nie ciągle wspominać młodość.Młode ciało też kusi, choć on ze swoim brzuszyskiem postrzega się wspaniale

Gość agusiawrozu
Powiem Wam, że mężczyźni wobec siebie są znacznie mniej krytyczni jeśli chodzi o wygląd niż my-kobiety.