Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia;p

POMOCY ! KATASTROFA !

Polecane posty

Gość Marysia;p

Hej mam 17 lat i krzywy zgryz a nanim pruchnica (tylko na krzywych zębach) a na dodatek zboku na zębie zrobiła się dziura normarnie i na tym krzywym zgrysie zĘby nachodzą na siebie ! ide w czwartek do dentysty z tym zębem ! ALE CO DALEJ MUSZE NOSIĆ APARAT NA TE CHORELNE ZĘBY ? BOJE SIE BARDZO ! NAWET MNIE NIESTAĆ TAK ZA BARDZO ! PROSZE ODPISUJCIE TO DLA MNIE BARDZO WAŻENE z góry dziękuje za odpowiedzi !

No niestety musisz zainwestować w dentyste... wylecz sobie najpierw wszystkie zeby u dentysty a z wada zgryzu idz do ortodonty bo dentysta ci nie pomoze... i napewno bedziesz nosila aparat.. Aparat ortodontyczny kosztuje ok 1,5 tysdiaca na gore i tyle samo na dol czyli caly kosztuje ok 3 tysiecy a do tego jescze okolo 50 zlotych jedna wizyta.. ale aparat mozna wziac na raty u niektorych ortonodtow... Ale warto zainwestowac w to bo potem bedziesz sie wstydzila tego ... a jak nie bedziesz miala skad kase wytrzasnac to tyle poczekaj az sobie zarobisz albo uskladasz... zreszta wakacje sa to prace zalatwic mozna i skladac.. bo zeby to nasza wizytowka i ladne zeby to ladna ty