Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagababanabakterie

o co chodzi do cholery z tym telefonem?

Polecane posty

Gość jagababanabakterie

moj mezczyzna ma wieczorem zawsze wylaczony telefon, poniewaz mowi, ze nie ma problemy z zasiegiem. jednak czasem zdarza sie, ze do mnie dzwoni, wydaje ise jak by dzwonil z domu, bo jest cisza... nie wiem co o tym sadzic. czy faktycznie moze byc znikajacy i pojawiajacy sie zasieg czy on cos moze ukrywac przede mna?

Gość jagababanabakterie
mowi, ze ma problemy z zasiegiem*

Gość raz czy dwa
a masz numer do kogoś kto z nim mieszka? i dlaczego ma znikajacy zasięg tylko wieczorem? w ciągu dnia jest w porządku? raczej zapytałabym go z kim się spotyka wieczorami

Gość jagababanabakterie
on mieszka sam. to bardzo dorosly juz facet. wlasnie tez sie zastanawiam czy on mnie nie oszukuje z tym zasiegiem... raczej teraz rzadko sie chyba spotyka problem z zasiegiem, tym bardziej, ze on mieszka w normalnym miescie, ze tak powiem itd. nie wiem co o tym sadzic :O:O

Gość jagababanabakterie
no jak jest w pracy czy cos, to z zasiegiem wszystko jest oki

Gość łuhuhu
jak mieszka w miescie to wciska ci niezla scieme.....bylas u niego kiedys wieczorem??? sprawdz czy na twoim tel jest zasieg...jak jest to znaczy ze fagas sciemnia jak nic...

Gość jagababanabakterie
no nie, jeszcze u niego nie bylam :o

Gość Dzień jak co dzień
Może tak być z zasięgiem, w zależności od telefonu. Mój facet pracuje na delegacji i też tak miał, że w niektórych miejscowościach nie miał zasięgu. Rozmawialiśmy nawet i rozmowa się kończyła, albo nie umiałam się dodzwonić do niego, on musiał wychodzić na zewnątrz, żeby zadzwonić do mnie, bo taki słaby zasięg. Problem nie tyllko ze mną, ale każdy go o to pytał z rodziny i znajomych, czemu się dodzwonić nie można. Dodam, że telefon w sieci PLAY. Któregoś razu zirytowany pokopał w ustawieniach i opcji "wybór sieci" coś tam poprzełączał i problem się skończył. Tyle, że ja jestem pewna za niego i wiem, że celowo by telefonu nie wyłączał. Ale faktycznie może to być też dobra wymówka. Wyłącza telefon wieczorem, że niby nie ma zasięgu i ma pokój, robi co chce.

Gość jagababanabakterie
dzien jak co dzien-> dziekuje Ci za wpis; jednak obawiac sie zaczynam, ze ta sytuacja jest inna. bo wiesz, on w tym samym miescie co mieszka, rowniez pracuje i generalnie wiecznie w tym miescie jest. a twierdzi, ze zasiegu nie ma tylko w mieszkaniu. tzn czasem jest, czasem nie. tak mowi. a ilekroc probowlam dzwonic wieczorem to wlacza sie poczta :O

Gość kedlaw
ma coś za uszami skoro wyłącza wieczorem .

Gość miła sąsiadeczka
Może boi się, żebyś nie zadzwoniła, bo żona może sie tym zainteresować i dlatego wyłącza w domu telefon.

a w jakim miescie i w jakiej sieci ma ten telefon? gdybys podala ulice na jakiej mieszka to mozna by precyzyjnie podac czy tam ma zasieg czy nie....jak chcesz zeby ci pomoc to napisz do mnie na prv

Gość jagababanabakterie
No ale w ten sposob ucina sobie kontakty z wszystkim znajomymi przeciez, ktory nie moga dodzwonic sie na wylaczony telefon. chyba ze ma 2 telefony :O

Gość Dzień jak co dzień
Chyba, że mieszka na parterze, albo ma np. rolety zewnętrzne. Moja koleżanka tak ma. Ile razy do niej idę tyle razy mi się gubi zasięg, chociaż to kilka bloków dalej.

Gość jagababanabakterie
facet wyjatkowy- dzieki, ale wolalalbym jednak tak bardziej anonimowo z tym zostac, ale dzieki.... sam mowi, ze raz zasieg ma, a raz ze nie ma. i ze sam nie wie dlaczego. podejrzane mocno :O

Gość ffdfdgfgg
I założę się że to gość poznany na necie ;) Pewnie ma żonę i dzieci.

Gość jagababanabakterie
dzien jak co dzien- dzieki za te sugestie. nie wiem czy parter, czy rolety... nie bylam tam... moze zapytam ...:o

Gość jagababanabakterie
ffdf.... no na necie, nie bede mowila, ze nie.... :o

spoko, przeciez nie podajesz nazwiska ani innych namarów, jak zmienisz zdanie to pisz.. a faktycznie gosc poznany na necie? i z daleka?

Gość Dzień jak co dzień
Dodam jeszcze, że to nie jest tak, że zasięg się gubi i nie ma wogóle. Mój facet był ostatnio w Zielonej Górze. Raczej to mała miejscowość nie jest, a problemy były To jest tak, że nie ma np. przez pół godziny, potem się pojawi na chwilę dosłownie i znowu się gubi. Ale ta chwila właśnie jest po to, że w tym momencie on dostaje SMS z sieci, że ja chciałam się z nim skontaktować i wychodzi na zewnątrz oddzwonić, albo mi przychodzi SMS, że abonent jest już osiągalny i wtedy dzwonię. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby nie oddzwonił np. przez 2 godziny, bo chociaż na chwilę ten zasięg się pojawi zawsze. Gdybym się nie umiała dodzwonić do niego całą noc to zaczęło by mnie to zastanawiać....

Gość siostraAdama.
pewnie ma inną karte, a ta z którj do Ciebie dzwoni jest tylko na taką potrzebe

Gość ffdfdgfgg
No to z zasięgiem powiem ci że to ściema i gość ma 2 telefony (jeden wyłączony i schowany) albo zmienia karty w telefonie. Gdy ma możliwość zadzwonienia, to wychodzi przed dom, do piwnicy, garażu i dzwoni do ciebie, ale założę się, że ma żonę i ściemnia po prostu. Chce seksu z tobą i nic więcej. Odpowiednio musi zdobyć oczywiście Twoje zaufanie i to ciągle robi. Kolejnym świadectwem na to, że prawdopodobnie ma żonę, jest to, że będzie zwlekał ze spotkaniem u niego w domu. Uważaj na niego i trzymaj dystans.

Gość Dzień jak co dzień
Jak go sprawdzić wyślij mu SMS na dobranoc. I zobaczysz kiedy Ci przyjdzie raport o dostarczeniu. Jak tak zrobisz kilka razy z rzędu to może pojawi Ci się jakiś obraz sytuacji. Cosik to śmierdzi.Może faktycznie ma kogoś innego i wieczorami nie chce, żebyś dzwoniła, bo by się musiał komuś tłumaczyć.

Gość słowa mają skrzydła
Czy źle zrobiłam? Dzwoni do mnie i gada jak by chciał a nie mógł więc mu mówie że gada jak by siedział na kiblu i sraczke miał a on do mnie że ja gadam jak bym sie owinęła w koło kibla i rzygała. Dobrze wie że mam bulimie i mi z tym ciężko i nie mogę sobie poradzić a jeszcze mi doj**uje.

Gość tutajka
Ja mieszkam w duzym miescie ale tuz przy jego granicy. Zasieg w mieszkaniu w Orange mam kiepski a w Erze lepszy. Bardzo czesto gdy rozmawiam za posrednictwem Orange to tel gubi zasieg, rozmowy sie urywaja ale wystarczy ze podejde do okna lub wyjde na balkon to widze poprawe. Bywa, ze ktos mi mowil, ze do mnie dzwonil ale tel mialam wylaczony - akurat trafil na moment gdy tel byl poza siecia. Takie sytuacje sa jednak rzadkie gdy zasieg jest zerowy i trwa zaledwie chwile.

takie coś raczej nie zdarza się w miastach, chyba niezbyt długo jesteście ze sobą.... coś kombinuje, kryje, mataczy - to taka moja subiektywna opinia ;) a wracając do zasięgu - mieszkam na wsi i w pokoju (w zależności od położenia) łapie mi zasięg z 3 różnych nadajników, jest słaby i tym samym często zanika, ale tak się dzieje tylko w plusie, w erze zasięg na full w calym domu

Gość Dzień jak co dzień
" No to z zasięgiem powiem ci że to ściema i gość ma 2 telefony (jeden wyłączony i schowany) albo zmienia karty w telefonie." Tak to jeden mój kolega robił. Druga karta w telefonie. Dzwonił do kochanki, pogadał i wyciągał chowając do portfela. Nic dziwnego, że jak ona chciała się dodzwonić to abonent wiecznie nieosiagalny. Z 2 razy na dzień wkładał sobie tą kartę i poczytał co tam dochodziło, odpisał, chciał oddzwonić to wychodził z psem czy do piwnicy i znowu wyciągał. Także scenariusz również prawdopodobny. Coś mi się zdaje, że to nie problem sieci i zasięgu...

Gość jagababanabakterie
bardzo dziekuje, ze wszystkie wpisy. tez sklaniam sie ku opcji, ze kogos ma, albo stala dziewczyne, albo zone, czy wrecz rodzine... spotykamy sie tez w sumie nie czesto... i raczej w moim miescie... kiedys chcialam do niego przyjechac do miasta (nie do mieszkania) to powiedzial, ze plany mu sie zmienily w pracy i musi isc do pracy. Zrobie moze tak jak radziliscie z tymi smsami na dobranoc... to juz w ramach takiej kropki nad i dla mnie. swoja droga, dziwne rzeczy niektorym z Was dzieja sie z tym zasiegiem....