Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość www.geloo.pl

POWIEDZCIE MI DLACZEGO JA TO ZROBIŁAM????!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość www.geloo.pl

Byłam u koleżanki siedzimy sobie gadamy przyszedł jej brat którego uważałam do wczoraj za drętwego nadętego bufona i tak od słowa do słowa zaczeliśmy flirtowac ja zaczełam się uśmiechac zagadywać chciałam byc poprostu miła a,skończyło się na tym że on to źle zrozumiał i zaczął mnie podrywać....:P:P Od rana wypisuje do mnie smsy a,godzine temu zadzwonił żeby się ze mną umuwić na piątek do kina...:P:P W sumie to się zgodziłam bo jakos tak głupio było odmówić wkońcu to brat mojej przyjaciółki ale,teraz żałuje bo z tego co wiem to jak on coś sobie ubzdura to dąży do celu... i co robić bo ja nie mam teraz ochoty na randki związki itp...niedawno zerwałam z chłopakiem ...:P:P??

Gość fajfusska
na co czekasz napisz mu że cię to nie interesuje ja nie mam skrupułów ;/

Bądź wobec niego uczciwa , bo jak chłopak narobi sobie nadziei na poważnie to może cierpieć , no i z koleżanką będzie problem bo pewnie nie spodoba jej się jak jej przyjaciółka potraktowała brata. Powiedz mu ,że idziesz do tego kina ale pod warunkiem ,że idziecie na warunkach koleżeńskich (czyli to nie jest randka) Powiedz też uczciwie ,że nie chcesz na razie z nikim się wiązać.

Gość www.gleo.pl
jestem blondynką...:P:P Wiem że to nie wytłumaczenie ale,czasami działa a, co tam...:D:D

Gość www.gleo.pl
chodzi mio te błędy ortograficzne:P

Gość www.gleo.pl
a czym tu się chwalić normalna sprawa:P tylko że jak pójde z nim do kina to po randce mu to powiedzieć czy przed że nic z tego nie będzie??

Pytałaś dlaczego to zrobiłaś jak dla mnie odpowiedz jest prosta ;) nie masz już chłopaka a chcesz znów poczuć męskie zainteresowanie . Natrafił się pierwszy lepszy od razu bez namysłu się zgodziłaś. Nie chcesz z nim być ale chcesz aby się Tobą interesował .Czy nie mam racji?

www.gleo.pl - oczywiście ,że przed . Napisz do niego , wyjaśnij mu wszystko i jeśli na takich warunkach zgodzi się z tobą iść to możecie iść już będąc w czystych relacjach:)

Gość www.gleo.pl
no w sumie to nie masz racji wizualnie to on mi się bardzo podoba ale,jak już napisałam napewno nic z tego nie będzie a,umuwiłam się z nim tylko z grzecznośći bo jakoś mam problem z odmawianiem :P:)

Gość www.gleo.pl
a,zresztą on nie jest jakis pierwszy lepszy bo od rozstania się z moim byłym podrywali mnie faceci i często chcieli sie umówić ale,najczęściej nieznajomi więc nie miałam problemu z odmawianiem:P

Gość www.gleo.pl
napisałam mu przed chwilą że rozstałam się z chłopakiem i nie mam ochoty narazie na związki ale,jeśli godzi się na układ bez zobowiązań to moge z nim iść do kina.... ciekawe co odpisze:P

Gość www.gleo.pl
opisał:D "Aniu nic na siłe bardzo mi się podobasz ale,nie bedę nalegał wszystko w swoim czasie masz racje narazie możemy pójść poprostu do kina::)" o żesz kurde chyba wyszło na to że ja sobie niewiadomo co myslałam a,on chciał poprostu pójść do kina...chyba się spalę ze wstydu w piatek... jak wy to rozumiecie??

Gość www.gleo.pl
no kurde potrzebuje pomocy:P

przesadzasz :) odpisał Ci miło a Twoim obowiązkiem było wyjaśnić mu jakie są Twoje relacje :) wszystko jest okej :) idz z nim do tego kina i baw się dobrze :)