Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boisie

STOSUNEK PRZERYWANY ...

Polecane posty

Gość boisie

witam ! kochalam sie dzisiaj z chlopakiem,to byl moj pierwszy raz, z apierwszym razem robilismy to dosyc dlugo ale on nie doszedl, umylam sie i sprobowalismy drugi raz bez gumy za drugim razem tez nie doszedl i powiedzial ze nawet nie poczul zeby wogue dochodzil ... bylismy pozniej u mnie w domu, nikogo nie bylo, zaproponowal szybki seks kochalismy sie niecale 15 minut i zaczal dochodzic wiec sie wycofal ... wychodzi na to ze nie powinnam zajsc w ciaze, nie wiem czemu alemam dziwne przeczucia, czy mozliwe jets to abym zaszla w ciaze??

Gość lalalalalabum
nie jest to możliwe - z opisu wynika, że on jest impotentem alboty strasznie brzydka. Z tego ciąży nie bedzie, oj nie bedzie

Możliwe... nie chce Cię straszyć zależy czy masz dni płodne i jak szybko chłopak się wycofał być może nic mu nie poleciało oby.Zabezpieczajcie się następnym razem :).

stosunek przerywany..hm czy można zajśc. Wiesz i tak i nie jeśli wszystko pójdzie dobrze to nie ale jeśli facet się spóźni ułamek sekundy to jak masz dni płodne to jesteś w ciąży. Ale myślę że wszystko poszło oki.

Gość boisie
kurczę w razie czego nasmarowałam sobie cipkę spirytusem może zdezynfekuje jak myślicie ????

Prowokacja se jaja robisz? No co Ty tak zrobiłaś kto Ci tak doradził ? Chyba,ze ktoś się podszywa....

Gość boisie
koleżanka mi doradziła to nie prowokacja naprawdę

Gość boisie
eee ktos sie podszywa ... zal mi cie dziecinko moze nie mamjakiegos 100 % pojecia o seksie ale taka tepa nie jestem ! jak maja padac takei odpowiedzi to nie odpowiadajcie najlepiej wogule...

Ej no spoko napisała, na koncu "Albo ktoś się podszywa" w sumie kiedyś słyszałam cos z tym spirytem .

Gość boisie
Już nie mogę z tymi podszywani po co wy w ogóle to robicie nie możecie zrozumieć że mam problem mój chłopak nie dochodzi wcale a jak już mu się uda to akurat prezerwatywy nie założy masakra

Gość boisie
No wiem że robią sobie jaja ale nie mogą zrozumieć że ja mam problem co zrobić żeby dochodził on zawsze ma z tym problem

Gość boisie
vanesska2 : noi dlatego mojmezczyzna zdjal gume ... byla durexa extra safe z srodkiem nawilzajacym .. zsuwala sie i wgl postawnowilismy je kupic dlatego ze wiele osob je poleca ale my z nich juz raczej nie skorzystamy ... ;-)

żeby nie zajśc to najlepiej się modlic a nie kochacale jeśli już to z głową to robic.

Nie napisze Ci spokojnie,bo sama bym nie była spokojna,ale może akurat nie zajdziesz,może chłopak zna się na rzeczy i szybo się wycofał .

Gość boisie
Czasami aż mnie usta bolą od obciągania a jemu dalej nie staje już nie mówię o wytrysku

Nam się akurat nie zsuwa,ale mówi ,że chyba bez lepiej,ale ja nie chce ryzykować chociaż mogłabym mu zaufać . Myślę,że przez gumkę Twój facet ma problem.

Gość boisie
vansesska2 : podobno wycofal sie jak tylko poczul ze zaczyna dochodzic ;-)

No to chyba będzie okej jeśli czuł i szybciutko się wycofał, znam dużo par ,które tak robią to chłopak musi naprawdę być obcykany,ale nie raz się nie udaję .

Gość boisie
undofen : hehe, czy tak do konca z glowa ;> nie przesadzajmy;-) na nastepny raz obowiazkowo gumy przynajmniej jak narazie ;-)