Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooola....

Sukienka tutu ..Pomóżcie Proszę ...

Polecane posty

Gość Ooola....

Hey mam problem za 2 tyg ide na ślub i szukam sukienki która ma dół . taki jak spódniczka tutu ... czy wie ktoś może na jakiej stronie mogę ją znaleźć..? Albo w jakim sklepie w okolicach Żar..?Co mogłabym wpisać na alegro żeby wyszukać ...? Przepraszam za brzydkie wyrażenie .. Prosze pomóżcie mi...

Już ładnie, ale brzydkiego wyrażenia tutaj nie ma :P Ja nie wiem, nie interesuję się sukienkami, ale poczekaj trochę, bardziej obeznane dziewczyny powinny zajrzeć i pomóc. Tylko nie zakładaj tutaj następnych 3 tematów, jeden wystarczy.

Gość Ooola....
ups .. Chiałam dac w temacie ..;)

Gość co to jest tutu?
:D:D:D

Gość Ooola....
dziękuje;) tylko zbyt bogata to ja nie jestem i mama za chiny nie zgodziła by sie na sukienke powyzej 150zl...;/ ale bardzo dziękuje z propozycje i dobre chęci;)

będzie ciężko. z takich sukienek kojarzę tylko te. może ktoś inny będzie wiedział gdzie taką kupić. ale mam inny pomysł w h&m dla dzieci za 10 zł można było kupić takie tiulowe spódnice z gumką u góry do tego założyła bym gorsetowa bluzkę u góry a nawet zszyła to razem http://allegro.pl/item1153040443_h_m_spodniczki_tiulowe_balerinki_r_158.html#gallery myślę że to będzie wyglądać świetnie. sama 2 te tiulowe spódnice i mierzyłam z jedna z nich gorsetową górę w h&m tylko bez dziur z boku za i wyglądało to jak całość. http://media.topshop.com/wcsstore/TopShop/images/catalog/43Z15VBLK_large.jpgspróbuj może akurat wtedy koszt będzie niewielki

Gość Ooola....
dziękuje;)świetny pomysł;)