Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgfdb

IDIOCI

Polecane posty

Gość grgfdb

kurde. przerażają mnie osoby w starszym już wieku .. Co Wy tu piszecie 1. Gdy jest się dziewicą nie można zajsc w ciaze jak to nie można? jeśli chlopak wsadzi tego swojego ogromnego penisa ale nie przebije blony ale sie spusci lub poleci mu plyn SĄ SZANSE NA DZIECKO 2.STOSUNEK PRZERYWANY aż za glowe się trzymam jak czytam wasze glupoty przeciez to nie ejst metoda :/ ;| tylko chyba psychiczna bo w ciaze zajsc mozna 3.wsadzic palca do pochwy z nasieniem -może byc ciaza.. mam 17 lat jestem dziewica a wiem wiecej niz te kretynki tutaj :) z poważaniem

Gość grgfdb
taaa 💤

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
popieram autorkę. w ogóle jak wam nie wstyd takie rzeczy pisać?

Gość grgfdb
tylko seks z psem chroni w 100% przed niechcianą ciążą

Gość moherowegacie
i okłady z surowej cebuli chronią tylko nikt nie wie gdzie je przykładać żeby były skuteczne :)

seks z psem uważaj bo zajdziesz i mutanty spłodzicie polecam jakaś wyższą rasę naczelnych

witaj naczelny i petrol 😘 no nie autorka chyba potrzebuje wizyty u okulisty i psychoanalityka.... powiedz mi gdzie widzialas takie odpowiedzi i gdzie jest podany wiek autorow tychze wypowiedzi.... Bo ja sie zaliczam do grona tych "starszych" i w zyciu takich bredni nie mowilam .....

no to moze powinna wybrac sie do psychiatry? przeciez z twojej wypowiedzi to az kapie od ironii.... jezu jaka ta mlodziez ulomna jest.....

Cześć. :) Naczelniku 😘 Cebulę się kładzie na czole.

Zakąsza się ogórkiem. I nie tylko zakąsza. :D

Gość titibobasku
jak zakąsisz położysz na czole i wykąpiesz się w łuskach cebulowych to bezpieczny seks do końca życia gwarantowany , dobrze jeszcze jest sobie listek figowy do tyłka włożyć full zabezpieczenie :)

tak tylko taki listek to trudno zdobyć zima na przykład,mam mówiła ze trzeba podskakiwać na lewej nodze i pluć przez prawe ramie ;)

mozna tez sciskac zlotowke pomiedzy kolanami podczas stosunku.... jak wypadnie to ciaza murowana jak sie utrzyma to nie ma obawy :D :D :D :D :D :D

babka lancetowata pod prześcieradłem. Sukces murowany. Znaczy ciąży nie będzie.

dobra.... poplakalam sie ........ ze smiechu.... :D :D :D a teraz wszyscy saduwa na "wlasne " stale tematy.... bo znowu posadza, ze nie na temat :)

Gość bejbibejbiborn
podobno kiedys były prezerwatywy z jelita baraniego , wielokrotnego użytku :D płukało się i wieszało nad piecem , nie pękały i były wielokrotnego uzytku :) tylko ciekawe jak było z rozmiarówką :D:D:D może te mniejsze od młodego barana brano :D

Można też na drutach udziergać. W gustowne wzorki. :D

Może nawet dotacje z Unii można na to dostać.