Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z pomarańczą

Do dziewczyn, które spotykają się z facetami równego ich wzrostu

Polecane posty

Otóż mamy zaproszenie na wesele. Mój facet jest 2 cm wyższy ode mnie, ale z racji tego, że mam kręcone włosy te 2 cm wcale nie widać ;) Mam piękną sukienkę zakupioną, no i bardzo chciałabym ją ubrać, tylko że ona dobrze wygląda w połączeniu ze szpilkami. A szpilki to ja mam 5-10 cm. Chodzę w nich zazwyczaj do pracy lub wtedy gdy nie spotykam się z moim bo głupio tak być wyższą od niego, zwłaszcza że do niskich i tak nie należymy, ja mam 178 on 180 cm. i pytanie, czy ubieracie czasem szpilki i czy Waszemu facetowi to nie przeszkadza, że jesteście wyższe? takie sytuacje codzienne to ok, ale nie wiem, czy moj na weselu nie czulby sie glupio. w koncu wszedzie kamera, zdjecia, chyba lepiej uwiecznic to z dziewczyna ktora nie przewyzsza cie o glowe jak myslicie? poza tym ciagle musze smigac w balerinach lub sandalkach na plaskiej podeszwie, a mojemu sie podobja szpilki, ale coz z tego skoro nie chce sie schylac zeby go pocalowac :(

Gość fresh&cool
Jesli Tobie i Twojemu to nie przeszkadza, to nie widze problemu :) Ja zawsze chodze w szpilkach i zawsze jestem ok 3cm wyzsza od swojego. Kiedys, gdy bylam bardzo mloda nie wyobrazalam sobie takiej sytuacji :D Ale z czasem przewartosciowalo mi sie to i owo. Nam to nie przeszkadza. zycze udanej zabawy.

Gość szalonakrowka
moj zawsze marudzi, gdy wloze buty na obcasie. jedne kupilam dlatego bo mu sie podobaly, teraz gdy je zakladam to narzeka, ze jestem juz za wysoka[prawie rowna z nim]. nie wiem co ci doradzic, z jednej strony uwazam ze dziewczyna powinna byc nizsza, badz rowna z chlopakiem, ale z drugiej strony wesele-sliczna sukienka i baletki lub sandaly? nie, to nie jest eleganckie.

no wlasnie. a nie wiem jak moj zareaguje na ta sytuacje zwlaszcza ze szpilki mu sie podobaja ale wiem ze woli jak jestem w balerniach bo wtedy jestesmy rownego wzrostu ze soba, chociaz pewnie i ja i on wolelibysmy zeby troche roznicy miedzy nami bylo i nie wiem jak z tym weselem zrobic. mnostwo zdjec bedzie i jeszcze jakbym miala byc te 3 cm wyzsza to ok, ale 5 cm? 10 cm? tylko takiej wysokosci szpilki posiadam. a z drugiej strony wesele i baleriny ubrac? moja kolezanka byla w balerinach na weselu bo ten sam problem miala ale kiepsko to wygladalo :( eh nie wiem, moj zapewne powie, ze mam sama wybrac ze dla niego to obojetne, ale z drugiej strony glupio potem takie zdjecia ogladac, zwlaszca ze dodatkowo mam geste wlosy co optycznie czyni mnie jeszcze wyzsza i nie dosc ze wysocy jestesmy to ja jeszcze wyzsza. eh no nie wiem, musze sie zastanowic. a wesele za miesiac :O

Gość szalonakrowka
no ale nie na wszystkich zdjecich stoicie na bcznosc obok siebie, przeciez tanczycie, siedzicie i tak dlej. takze wydaje mi sie, ze poziej na zdjeciach tego nie bdedzi prawie widac. juz lepiej zaloz te obcasy, niz baletki :) dla ludzi tez nie powinniscie dziwnie wygladac, bo zapewne zauwaza ze jestes w wysokich butach. moim zdniem nie ma sie co martwic i zastanawiac:)

postanowiłam ubrać te 5 cm szpilki :) mojego już uprzedzilam i stwierdzil, że będę slicznie wygladac a jak bede się zle czuć to najwyzej zdjecia na siedząco bedziemy dawac sobie robic :D