Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markumarku

Czemu taki jestem?

Polecane posty

Gość Jestes zapewne socjopata
No jeszcze Ci odpowiem. Gowno przykryte bardzo mocno wyperfumowanym kawalkiem jedwabiu moze byc tez peikne. Trzymaj sie.

Gość aassunivisto
No to jestesmy dwa cymbały. Nie odpowiem Ci na to pytanie bo sama nie znam odpowiedzi. Chyba nie umiałabym zaryzykowac. A ludzic sie... Hmm... Nie wiem czy umialabym tak zyc z kim dzien w dzien, wierzyc komus, ano wlasnie i tu sie chyba zaczynaja schodki... Ufnosc... Zaufac to ja jestem w stanie tyllko sobie i psu:) A bez tego chyba nie ma milosci

Gość markumarku
aassunivisto to trochę jak u mnie tylko że to "wszystko" powoduje we mnie tylko oburzenie i złość. Brak jest na około ludzi podobnych do mnie. Związek powinien opierać się na zaufaniu i wspieraniu w trudnych chwilach. To tylko te bardziej przyziemne cechy miłości. Co jednak gdy nie można porozmawiać o takich rzeczach jak tutaj z tą tak zwaną drugą połówką bo ona zaraz mówi mi że jestem nudziarz i smutas. Nasz problem polega chyba po części nie tylko na braku uczuć, ale i na braku zrozumienia. Gdyby to było, łatwiej byłoby zbudowac w miarę normalny związek

ale sie wlasnei wzruszylam ogladajac ostatni odcinek sexu w wielkim miescie :/ chyba pora spac przyjemnej dyskusji:)

Gość aassunivisto
Pewnie masz racje. Ja tez gdy poruszam jakis taki temat, slysze: "ale ty jestes wystrzelona w kosmos" i schodzi to na zart, ja tez sie posmieje i jest tylko "ojti ojti". Kpinki jakies. Na powaznie nie ma szans

Gość lubienoce
"z miłością jest jak z duchami, wszyscy o nich rozprawiają a tak naprawdę nikt ich nie widział" :P A tak na poważnie, to wyobrażam sobie tak: jest mi źle,gdy nie ma Cię przez dłuższy czas chociażby za ścianą, jest mi smutno jak nie mam Ci nic do oddania i koszmarna jest nawet sama myśl, że mołoby Cię kiedyś zabraknąć :(

Gość aassunivisto
Zwijam sie spac. Film sie skonczyl, a o 6 z pieskiem na rolki. Pies mi pasuje do tej definicji milosci, szkoda ze jeszcze tylko mowic, nie umie :D:D Jak go nie ma chocby za drzwiami jest mi strasznie zle i na samo mysl, ze mialby nieistniec cierpie :P:D:D No nic niniejszym zycze dobrej nocy :)

Gość lubienoce
markumarku a Ty chyba musisz poszukać takiej osoby, która będzie chciała i lubiła Cię słuchać ;)

Gość aassunivisto
Matko, jakie bledy strzelam. Przepraszam, na samą myśl*

Gość lubienoce
aassunivisto, psa też można Kochać, czemu nie :P ... od czegoś trzba zacząć :D

Gość markumarku
aassunivisto jesteś naprawdę bardzo ciekawą- przynajmniej w moim mniemaniu ;) osobą. Ja kurczę już niestety dzisiaj będę musiał uciekać bo mam na 7 do pracy:( a do tego w weekend będę offline więc nic nie popisze. Jeśli masz jednak ochotę to odezwij się tutaj w poniedziałek pod wieczór. Będzie mi bardzo miło, bo jesteś nieco do mnie podobna i przyjemność sprawia mi taka wymiana poglądów. Ok?

Gość aassunivisto
Posluchac to i ja go moge. Rzecz chyba w tym, zeby probowac zrozumiec, albo przynajmniej zaakceptowac to czego sie nie moze zrozumiec:) Lubienoce- tez zamieniasz dzien na noc, noc na dzien?:D

Gość aassunivisto
ok:) Milej nocy

Gość markumarku
lubienoce się uaktywniła, szkoda że tak późno. Dzięki wszystkim za opinie. Przyjdę w poniedziałek. Dobrej nocy

Gość lubienoce
aassunivisto, na to wygląda ... z natury jestem sową :) za to lubię spać do południa ;)

Gość lubienoce
🖐️ kolorowych

Gość markumarku
Żeby tak każdy mógł...

Psa swojego to i ja kocvham:) ale tak jak dziecko;) wiec jestem zdolna do uczuc wyzszych:classic_cool:

Gość markumarku
Witam pięknie. Jest może ktoś ze "starych" rozmówców?

Gość markumarku
Ooo, jak miło ;) Co tam?

a wporzadku:) wiem , ze bardziej ucieszylby Ciebie widak aassunivisto:) ja Twoj weekend?:)

Gość markumarku
Bardzo się cieszę że i Ty jesteś :)Weekend nieco rozrywkowo, wszak jestem młody i tak też się czuję :p Wątek ten nie zakładałem w celu podrywu szanownych internautek; ale chętnie bym ją zobaczył. Co racja to racja

poszalales troche? to pewnie tez jakas niewiaste wyrwales?:D na pewno pozniej pojawi sie i Aassun ;)

Gość markumarku
Dobrze się bawiłem, ale muszę się poskarżyć- robiłem poniekąd za przyzwoitkę. Cóż, czasem bywa i tak. Ja niestety muszę na pewien czas wyskoczyć ponieważ trzeba sobie nieco WF-u zrobić. Mam nadzieję że będzie pełen skład. Buziak

OO no rozumiem jak to jest;) biegasz czy co?:) to przyjemnego wuefu:) ja w sumei tez cos musze porobic do poznej:)

Gość markumarku
hello

Gość markumarku
:) I nikogo jak narazie nie widzę