Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

WIEM ŻE TO MOŻE KONTROWERSYJNY WNIOSEK ALE ZACZYNAM MYŚLEĆ ŻE ŻYDZI SĄ GORSI

Polecane posty

arabowie. Tutaj przykład: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Szokujacy-wyrok-nie-byl-Zydem-wiec-skazali-go-za-gwalt,wid,12499353,wiadomosc.html Kobieta dobrowolnie po chwili idzie się seksić z nowo poznanym facetem, po pewnym czasie (nie w czasie stosunku) orientuje się że jest on arabem nie żydem, więc zgłasza to na policję. Ej sory ale w moim mniemaniu to chyba inne pojęcie gwałtu mamy, dla mnie to raczej ją należy skazać za kurestwo i puszczalstwo. Niedawno widziałam ciekawy filmik, pojechał facet kręcić dokument, prawie zupełnie prywatnie, szukać Osamy, do ziemi świętej i w jej okolice, tam jak go żydzi zobaczyli to latali za nim z siekierami i chcieli roztargać w sumie za nim. Arabowie normalnie go do domu zaprosili, sympatyczni zwyczajni ludzie :O Jak coś na temat arabów słyszę to zazwyczaj okazuje się że wyszło to od żydów. Znam kilku turków (wiem wiem to żadne araby, ale dla mnie to bez różnicy) kurcze jacy fajni. Wyjechali już z wymiany studenckiej, bo w sumie już dawno po studiach jesteśmy. Ale potem ja u nich była, oni u mnie byli teraz w wakacje. No normalnie Przyjaciele bym nawet powiedziała. (Mimo że muszę wam powiedzieć że nawet ja przy nich przynoszę wstyd naszej rasie Panów w piciu, wyprzedzają mnie zawsze na imprezach o 3 kolejki) Nie zrozumcie mnie źle!!! Ja nie jestem po arabskiej stronie (no może tylko wtedy gdy oglądam te biedne dzieci z gazy), normalnie jestem rasistką, nacjonalistką i faszystką, wszystkie te pustynne małpy to dla mnie jeden kit, tylko wybieram mniejsze zło ;)

Gość tak? To ciekawe co wolisz
mieć za sąsiada? Izraelitę czy Irakijczyka? Bo na bank się założę że jakbyś miał irakijczyka to byś się wyprowadził.

Żydzi są gorsi, a od kogóż to? A Arabowie, mordowani przez brzydkich Żydów? Jabyś się czuł, jakby ci jakiś fanatyk wlazł do autobusy jak jedziesz do pracy i wysadził siebie i resztę ludzi w imię jakiejś chorej idei? Żydzi mordują arabskie dzieci, zdarza się jak Hesbollach używa ich jako żywych tarczy, by potem ludzie widzieli, że Żydzi mordują niewinnych arabów. Mój przyjaciel, pastor Kościoła Adwentystów Dnia Siódmego, pojechał z wiernymi pomodlić się pod Ścianę Płaczu w Jerozolimie, zwiedzając, Palestynę jakiś arabski szaleniec chciał się wysadzić w powietrze w podmiejskim autobusie, którym jechali, czy znał choć jednego z Polaków jadących pod Ścianę Płaczu, rozmodlonych? Jedynie szybka interwencja kierowcy, który wyrzucił śmiecia na szosę, uratowało ludzi, niewinnych.......

Gość kupkuchniezaconajmniej
no eric jeśli jesteś tak brzydka jak głupia to myślę że tylko u arabów masz wzięcie :o

Gość znow jakas prowokacja

Gość zjedz banana
Eric Cartman

blondyn ja nie mówię że arabowie są dobrze! Jesus maria takiego czegoś z moich słów choćbyś mnie wołami targał nie usłyszysz. Nie lubie ani tego ani tego, bo mi wolno, bo podobno wolny kraj.

Gość nie loguje się dziś
no to się żydostwo zlazło :D Zaraz będzie kontr-holokaust.

Gość internetowe rabiny już
zaczynają piać o antysemityźmie :D cokolwiek o nich źle to zaraz larmo jakby święci byli :o