Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xNikOtynOwOx

Czy sexi ze mnie kotka - prosze o opinię

Polecane posty

Gość xNikOtynOwOx

poznałam fajnego chłopaka starszego o dwa lata i chce byc jego dziewczyną. Chciała bym mieć z nim pierwszy raz (on jest doświadczony) ale nie wiem czy mu sie spodobam :O http://www.fotka.pl/albumy/xnikotynowox/1,Ja/53926155,,#foto

Gość xNikOtynOwOx
macie cała galerię

Gość fajny doświadczony starszy 2 l
nie podobasz mi się

Gość rytteytuhhl
Ty młoda trochę jesteś

Gość fanael75@wp.pl
Dokładnie - tak - jak dla mnie jesteś zdecydowanie za "płaska". No ale są gusta i guściki, więc się nie zrażaj ;)

Gość szczerze?
ladna bylas zanim zaczelas " o siebie dbac" mam na mysli farbowanie wlosow i ubieranie sie w przykrotkawe ciuchy. za mloda na to jestes i wychodzi ci to na niekorzysc. takie jest moje zdanie ale mozesz miec inne.

Gość xNikOtynOwOx
Sfinie

Gość kolololo
jakieś dziwne skurcze twarzy masz na tych zdjęciach. I proponuje zainwestować w statyw, bo każda fotka krzywa.

Gość oho4359836546
13 lat ? no ale jak już tak bardzo chcesz i niby jest tym doświadczonym heheh to Ciebie tak wydyma że nie będziesz dała rady chodzić :)

Gość Rany boskie jaka ty glupia
jestes! pewnie masz ze 13 lat a takie fotki do tego z napisem sexy kotka! dziewczyno jak ty szacunku do siebie nie masz w tym wieku co to bedzie na pare lat? naprawde wstydzilabys sie jeszcze dac swoje fotki na erotycznym przesada

Gość lizak1001
Dziecko drogie, rozumiem ze wakacje i sie nudzi ale daj na luz. Tobie pewnie jeszcze piczka nie obrosla. Dbaj o rozwoj intelektualny bo cycki to ci same urusna.

Dziecko uwazaj..... bo mozesz miec klopoty.... za mloda jestes na te klocki..... zajmij sie nauka wzdychaniem do plakatow na scianie a nie czy jestes sexy.... jestes jeszcze kociakiem i to ze zwichnieta psychika :o

Gość Nor-bert.
fajna jestes ale jeszcze bardziej mi spodobasz jak ci wyrosnie pierwszy włosek na piczce

Gość kuli/p;npnl;no/'ioyi
nie wiem czy smiac sie czy plakac! dziecko idz sie pobaw lalkami a nie "sexy kotka" ;> niech by to twoja matka zobaczyla i ci raz a porzadnie ze lba takie glupoty wybila!:/ a tak pozatym to te ciuchy az pachna targiem i wyprzedarzami u chinczykow wiec nie mysl ze blyszczysz bo naprawde nie masz czym