Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reklamowka

zwiazek- 9 lat roznicy

Polecane posty

Gość Reklamowka

Mam 19 lat a facet z ktorym sie spotykam na spacery, kawe, kino, koncerty ma 28 lat. Pytanie do Was- czy agazowac sie w taki zwiazek? Co szuka facet w 19-latce? Zalezy mu tylko na seksie? Proszę o szczere opowiedzi.

Gość Reklamowka
angazowac sie w to? Jesli zalezy mu tylko na seksie?

Gość Reklamowka
Jest przystojny ,ale po rozstaniu z byla dziewczyna byl sam przez okolo 2 lata.

nie, moja kumpela ma 18 a jej facet 26 i nie jest z nią tylko dla jednego... oczywiscie szubko mu dala dupy bo po pol roku ale są razem do dzis, on ja kocha ona jego. Moja prababka byla o 13 lat starsza od prawdziadka takze wiek nie ma znaczenia uwierz :P

Gość agaaaa21
pokaż fotke koniecznie to ci odpowiemy

Gość Reklamowka
no wlasnie wiem ze wiek nie ma znaczenia , ale duzo osob jak slyszy taka roznice wieku to uwaza ze facet jest ze mna dla seksu tylko

o jezu ty go znasz wiec powinnas sie choc domyslac jaki jest i czego chce od ciebie,to od człowieka zalezy,nie od różnicy wieku miedzy nim a jego dziewczyną:onas pytasz czy go kochasz?

Gość przygoda warta zachodu
a z tamtą dlaczego sie rozstał?

Gość Reklamowka
bo go zdradzila , on nie umial wybaczyc , a pozniej ona wyjechala za granice na stale a on studiowal

wiesz , spróbować można :) zależy jaki jest . jeśli nazbyt poważny to z biegiem czasu stanie sie marudą :D

Gość Reklamowka
wlasnie ze nie, czasem odnosze wrazenie jakbym rozmawiala z osoba w moim wieku..

najważniejsze żebyście mieli wspólny język i cele.

kurwa jacy wy głupi jesteście!!! jakie wiek ma znaczenie? mój facet tez jest ode mnie starszy o 9 lat, moi ex byli ode mnie jeszcze starsi i były to długoletnie poważne związki

Gość Reklamowka
nie wiem czy mamy wspolne cele...:( a gdy zapytalam kiedys przez smsa ;/ to odpisal ze schodze na trudny temat i porozmawiamy na zywo ale jakos nie mam odwagi zapytac go i zaczac ten temat byc moze dlatego ze wstydliwa jestem ;x

Gość Reklamowka
Artefakt_Diabła a Twoi rodzice byli przeciwni takiemu zwiazkowi, ze wzgledu na wiek?

ja znam dziewczyne co ma 18, jej facet 28, czyli 10 lat różnicy i są razem prawie dwa lata:) i to super para jest.

może za szybko zadałaś pytanie , pewnie myśli ,że ty już zaplanowałaś wasze całe życie:D

Gość Reklamowka
byc moze , masz racje ; ) ale mimo tego jakos rzadko kiedy rozmawiamy na takie powazne tematy...

Gość Reklamowka
Artefakt_Diabła moja mama uwaza tak samo ze lepiej jak bede miec starszego, odpowiedzialnego itd a znowu ojciec yyy..jemu sie to nie podoba. Tlumaczy ze mam 19 lat i jeszcze znajde tego jedynego, ze mam odpuścić starucha ...:X

Gość papagienia
U nas jest taka różnica wieku, tylko ja mam 30 lat, a mój maż 39. Poznaliśmy się, jak miałam 26. Gdybym miała 19 lat, to różnica wieku 9 lat wydawałaby mi się za duża. Jakieś 24-25 lat to jest zwykle wiek, kiedy ze spojrzenia na świat dzieciecego robi sie dorosłe i wtedy mozna mówić o podobnych płaszczyznach, ale 19-latka znajduje się emocjonalnie i życiowo calkiem gdzie indziej niz 28-latek.

Gość Reklamowka
jeden przyjaciel podoba sie ojcu - mowi ze jest odpowiedni dla mnie... no ale co z tego jesli ja wole starszego, bo w nim zakochalam sie. Jak mam sprawdzic czy mu zalezy tylko na seksie?

Gość papagienia
Jak ci na nim zależy, to sie nie zastanawiaj. Przeciez nie musisz od razu wychodzić za niego. Po prostu bądźcie w związku i sie zobaczy, jak to sie rozwija. Przeciez i tak w każdym zwiazku tak jest. Zanim sie podejmie jakieś powazne decyzje - slub czy dzieci - to się jakis czas ma, żeby stwierdzić, czy to to, czy nie

to nie twój ojciec z nim będzie tylko ty... nie wiem jak amsz sprawdzić, tak smao jakbys sprawdzała rówieśnika. ale ja nie mam pojecia o babskich podstępach:D

Gość Reklamowka
mimo to bardzo wam dziekuje ;) za pomoc ;)