Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubię zwierzęta.

Kot czy pies- kogo wybrać??

Polecane posty

Gość Lubię zwierzęta.

Chcę przygarnąć zwierzaka i nie wiem, czy lepszy będzie kot, czy pies?? Ma to być zwierzę domowe...

Gość Lubię zwierzęta.
a może konia?

Gość gfdghdghreuighuie
pies się bardziej przywiązuje do człowieka więc niby lepszy ale za to kot to takie przytulaśne zwierzątko, ja wolę koty

Gość karaluchy są domatorami

Gość puciuleczek :)
slonia sobie z zoo wypożycz :) takiego z dłuuuugą trąbą :D

Gość tylko i wyłącznie pies
bo to prawdziwy przyjaciel

Raczej CO a nie KOGO ;) Opieka nad psem zajmuje więcej czasu. Kota nakarmisz i zapewnisz mu wyjście na zewnątrz (taka klapka w drzwiach) i tyle.

mam kota od 4 lat- syjamski stara rasa, nie ma większej miłośći i radości i szczęścia za pieniądze jak tylko miłość zwierzaka!!!! Musisz mocno się zastanowić-to poważna decyzja. Pies lubi spacery, zastanów się czy długo cię nie ma w domu, przemyśl też sprawe wakacji, czy będziesz mogła zwierzaka brać ze soba. Kot może być długo sam, nawet cały dzień, ale teraz wiem że zrobiłam błąd kupując jednego, powinnam wziąć dwa-byłoby im weselej. Poczytaj na temat ras, charakterów zwierząt, nie podejmuj decyzji pochopnie, bo zawiedziesz się i zwierzaka. powodzenia

Gość puciulisia :)
każdemu zwierzątku lepiej w parze, lepiej się hodują jak psy to 2 , jak koty to też dwa albo kup sobie dwie papużki wtedy zwierzątka się zajmą sobą i nie będziesz musiała im tyle czasu poświęcać dasz im żarcie i z głowy :P

coś nie tak się wyświetla, ale jak wpiszesz LOTKA miasto wawa to mój kot

Gość gfdghdghreuighuie
no mój kot jest przytulaśny, śpi ze mną albo ciągle na ręce się pcha żeby go głaskać, a jak chce wyjść to ma właśnie takie małe okienko w drzwiach

Gość fredzikmania
cudny ten kociak. ja też uwielbiam koty. kotkę kupiliśmy na giełdzie była taka biedna i taka śliczna kudłata że nie mogłam jej tam zostawić i przez rok była z nami sama, a teraz mamy już dwa bo rok temu znależliśmy kocurka był chory miał główkę skrzywiną ale dało się to wyleczyć trochę przeżył biedaczek miał 5 zastrzyków sterydowych póżniej okazało się że miał świerzb ale i z tym daliśmy radę, jest z nami od ponad roku jest cudowny i uwielbiam obydwa moje kociaki, są kochane i każdemu polecam