Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona :(:(:(

Prosze o pomoc :( :(:(:(

Polecane posty

Gość zmartwiona :(:(:(

witam , mam meczacy mnie problem ... otoz mam rwe kulszowa i dzisiaj mialam miec zrobiony rezonans magnetyczny , kiedy przyszlam byla ankieta w ktorej pisalo czy jestem w ciazy? I tu wlasnie mam problem bo tydzien temu wrocilam z wakacji i chlopak dwa razy mi sie ... wiecie:) kolo 1 -ego mam dostac okres i zastanawia mnie czy mialam plodne czy nie ... ale kupilam dzisiaj dwa testy ciazowe ale jest za wczesnie ... nowy rezonas mam w poniedzialek zrobie jeden test w niedziele a drugi na nastepny dzien ... wydaje mi sie ze nie wyjdzie mi pozytywny wynik nawet jak bede w ciazy i boje sie ze jak jestem i pojde na ten rezonas to cos sie stanie dziecku :(:( nie wiem co mam robic ... a musze rezonas wykonac w poniedzialek! Prosze o pomoc , co mam zrobic

Gość na razie napisz w ankiecie
że nie jesteś w ciaży w poniedizałek z rób soibe test i jeśl iwyjdzie na + to powiesz że jesteś w ciąży jednak

Gość rokokoko
mialam rezonans w ciazy, tzn wtedy nie wiedzialam ze jestem w ciazy, tez mam rwe plus przesunity dysk , dzidzius jest zdrowiutki, jestem w 22 tyg;) co nie znaczy ze rezonans jest bezpieczny, ile czasu sie staracie?? zrob test w niedziele i poniedzialek przed rezonansem, powinien juz wyjsc, jezeli jest bardzo czuly 10 miu to wyjdzie na pewno, chociaz u mnie wyszedl pozytywnie taki normalny 25 miu, 2 dni przed spodziewanym okresem,