Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia;p

POMOCY ! PRAWDZIWA TRAGEDIA !BARDZO WAŻNA SPRAWA !

Polecane posty

Gość Marysia;p

Hej mam 17 lat i krzywy zgryz a nanim pruchnica (tylko na krzywych zębach) a na dodatek zboku na zębie zrobiła się dziura normarnie i na tym krzywym zgrysie zĘby nachodzą na siebie ! ide w czwartek do dentysty z tym zębem ! ALE CO DALEJ MUSZE NOSIĆ APARAT NA TE CHORELNE ZĘBY JAK MAM PRUCHNICE I DZIURE ? PROSZE ODPISUJCIE TO DLA MNIE BARDZO WAŻENE z góry dziękuje za odpowiedzi !

Gość wcalenienie
Słownik ortograficzny się kłania.

Gość a co ciekawe
wyrwane z kontekstu "na tym krzywym ZGRYSIE zęby nachodzą" "id(ę) w czwartek do dentysty z tym zębem !" ---> tylko nie zapomnij tego zęba ze sobą zabrać. Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać. Moim zdaniem tutaj nie ma co komentować, dla mnie to oczywiste, że musisz iść wyleczyć te zęby. Dziewczyno to jest oczywiste, że jak się ma próchnicę, to się ją leczy. Nie rozumiem, jaki masz problem.

Gość marysia;p
tak mam problem bo ten zgryz 3 raz łapie pruchnice i tu gdzie na chodzą zęby to mi się z boku 2 raz robiła wciągu 1 roku dziura ! Jeszcze dodam ze nigdzie niemam pruchnicy z tyłu tylko na krzywym zgryzie !

Proponuję myć zęby nadtlenkiem wodoru z węglanem potasowym:classic_cool:.Jak zacząłem tak robić to ząbki przestały boleć:D.Bo skutecznie to likwiduje mikroby i nie tylko:classic_cool:.