Malowany 589 Napisano 6 godzin temu Zajadam się norweskim łososiem. Później rydze na maśle. Krewetki jeszcze muszę zamarynować. Wieczorem jakiś mecz i drink. W życiu bym nie pomyślał, że tak mi się życie ułoży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Malowany napisał: W życiu bym nie pomyślał, że tak mi się życie ułoży. Masło maślane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ty pewnie nie wiesz jak masło smakuje eh. Edytowano 5 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu Masło ze sklepu czy masło domowej roboty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu Byłam na grzybach, tutaj rydze nie rosną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 5 godzin temu Z biedronki na promocji. Tak to bym nie kupił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu Też czasami kupuje w biedronce a czasami w żabce, tylko tam słabe promocje są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 5 godzin temu Za trzy dałem 12 zł. Kto normalny kupuje 200g masła za 9 zł, jak Delma 500 g za 6 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 0 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Zajadam się norweskim łososiem. Później rydze na maśle. Krewetki jeszcze muszę zamarynować. Wieczorem jakiś mecz i drink. W życiu bym nie pomyślał, że tak mi się życie ułoży. norweskiego łososia sie nie kupuje, tego pomarańczowego bo norwedzy je hodują w basenach chemicznych, prawdziwy łosoś powinien mieć inny kolor, tak czytałem na wykopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, spust w minute do ai tak napisał: norweskiego łososia sie nie kupuje, tego pomarańczowego bo norwedzy je hodują w basenach chemicznych, prawdziwy łosoś powinien mieć inny kolor, tak czytałem na wykopie Ja kupuję dzikiego. Inny kolor i połowa mniej tłuszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Malowany napisał: Za trzy dałem 12 zł. Kto normalny kupuje 200g masła za 9 zł, jak Delma 500 g za 6 zł. Ja czasami kupuje, delma jest obrzydliwa w smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja czasami kupuje, delma jest obrzydliwa w smaku. A ona w ogóle ma smak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 4 godziny temu "ja pie rdole jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, TREV0 napisał: "ja pie rdole jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam" Ty yebany wygrywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Ty yebany wygrywie wygryw nie przeklina, delektuje się pokonaniem przegrywów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: wygryw nie przeklina, delektuje się pokonaniem przegrywów Ja ich lubię wkręcać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Malowany napisał: A ona w ogóle ma smak? Trochę jak połączenie margaryny do pieczenia i smalcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, TREV0 napisał: "ja pie rdole jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam" dagrasso? ciekawe gdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Trochę jak połączenie margaryny do pieczenia i smalcu. Kieruje się ceną i ilością, wiadomo, że smakowo to miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Malowany napisał: Kieruje się ceną i ilością, wiadomo, że smakowo to miał. Zabrzmialeś jak leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Zabrzmialeś jak leżak. Tez miałem takie odczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dagrasso? ciekawe gdzie... Dagrasso jest w wielu miastach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Dagrasso jest w wielu miastach. moje zniknęło już pare lat temu... w wawie jest jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 3 godziny temu U mnie kiedyś było. Z tego co pamiętam dobra pizza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach