Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludwik the imperator

Szanująca się dziewczyna musi być szczupła czy to się komuś podoba czy nie

Polecane posty

w cale nie musi ;) szanująca się dziewczyna musie wiedzieć że nie musi był szczupła ;) podwyższ swoją wiarę w siebie :)

no ludddddddddddddddddwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiikkkkkkkkk pytam sie ciebie czy uwazasz ze jestem prosiakiem?????

w sumie wkurwilam sie... a z reszta nie ma co sie przejmowac jakis dzieciak to pisal...poprostu marzy mu sie taka dupa...jaka opisal

akurat Bozia dała ,że urodziłeś się w czasach, gdzie szczupła sylwetka jest w modzie ... jakby było inaczej , ten topic nazywałby się inaczej .. jesteś zaszczuty mediami i kolorowymi gazetkami ..

Jakaś skomląca hipopotamica pisze, że otyłe prosiaki także zasługją na uczucie. Owszem, zasługują. Ale tylko z mezczyzna o takiej samej posturze. Po co mieszać geny ? Poza tym jak można szanować kogoś kto siebie nie szanuje ? Poza chorobliwymi wyjątkami ( 5% - dane z GUS-u ) reszta spaślaków sama doprowadziła się do takiego stanu. Jeśli ktoś ma tendencje do tycia to zapewne wie o tym od dawna i uważa na to co je by nie roztyć się jak świnia. A jeśli mimo tej wiedzy o swojej przypadłości tyje to świadczy o tym że : 1. Ma w dupie to, że ma tendencje i wpierdala ile wlezie 2. Jest upośledzona umysłowo i nie wie co robi Reasumując po co komuś wszystkopochłaniająca świnia ? Przy obecnym kryzysie wiecie ile kosztuje pasza dla takiej SAMICY ? P.S. Jedna tu bulwersuje się jak autor napisał że przy 165 cm, 50 kg piersi C/D i że to niemożliwe. Niech nie ocenia swoją miarą. Jeśli sama jest gruba i ma miseczkę A to nie może wmawiać że nie możliwa jest szczuplutka zgrabniutka dziewczyna ze średnimi C/D ( bo to właśnie są średniej wielkości ) piersiami:-o Także wasze wymówki się kończą, ciekawe co nowego wymyślicie by bronić swój wygląd :classic_cool:

hehe i jestem zadowolona :) mój facet również mówi że pięknie wyglądam więc nie przejmuję się opiniami. Ja mam po prostu taką figurę : długie ręce, długie nogi a tułów krótki ;) też tak masz?

Piwko z sokiem Ja tez tak mam:) waze 53 kg przy wzroscie 174 i to tez przemiana materii. Co bym nie jadla mam stalą wagę:) To uczucie jest super choc co niektorzy mysla ze jestem za szczupla.

Gość vielocropec
fuck!! autorze szanowny, popatrz ty na to co napisałeś w pierwszym poście. bo mnie się zrobiło niedobrze już po pierwszych trzech zdaniach. czego ty chcesz?? 165cm, 50 kg i biust c/d?? weź się puknij w tą twoją pusta czaszkę, i to mocno. przecież bez interwencji chirurga to niemożliwe. a poza tym, ciekawe, jak wyglądasz ty, bo takie wymagania mogłabym ostatecznie zrozumieć u faceta powyżej 185 cm i o sylwetce prosto z siłowni. a ty pewnie jesteś zwykłym urzędniczyną z brzuszkiem, który nie ma nic, czym mógłby się pochwalić, więc żąda od dziewczyny, by była tą ozdobą, tym "popatrzcie, jestem lepszy, bo mam coś o czym wy możecie tylko pomarzyć". żal mi cię... a poza tym, szanująca się dziewczyna nie musi być szczupła. musi mieć zasady, charakter i coś w głowie...

Gość spaślinka
Hszonszcz, pierdzielisz. Mój mąż waży 20 kilo mniej ode mnie i jakoś nie narzeka na moją tuszę. To nie problem schudnąć, ale po co, jeśli mi (czy innej osobie z nadwagą) to nie przeszkadza? Cierpieć i głodzić się tylko dlatego, że jakiś kafeteriusz tak chce? Tyl;ko zakompleksieni ludzie robią cuda ze swoim ciałem czy osobowością, by się przypodobać innym. I to jest problem, nie nadwaga. A ty, hszonszcz, otaczaj się chudzielcami, skoro tak ci nadwaga przeszkadza :)

Jakaś skomląca hipopotamica pisze, że otyłe prosiaki także zasługją na uczucie zasluguja, a dlaczego nie???

Jakaś skomląca hipopotamica pisze, że otyłe prosiaki także zasługją na uczucie zasluguja, a dlaczego nie??? Mój znajomy ożenił się z taką bardzo otyłą kobietą. Fajna dziewczyna oprócz tego, że ważyła gdzieś ponad 90kg. Zmarłą w wieku 37 lat, on został sam z dwójką małych dzieci. Gdyby bardziej dbała o zdrowie to być może dalej by żyła.

Gość pewnie pewna
spaślinka Najbardziej podobają mi się zniesmaczone miny chudych lasek, gdy mijam je jedząc kebaba czy loda. Taka pewnie cały dzień już ma do kitu. I co najmniej 2 posiłki z głowy wybite. Bezcenne tez jadam kebaby i lody czy mniamnusne ciasteczko z kremem :P ale nauczyłam sie je zjadac do południa wtedy mam szanse je spalić :P przy wzroscie 168 waze 57 kilo i urodziłam 3 dzieci ;) ponadto uwielnbiam spacery i fitness :) i nie uwazam tego za cierpienie ;)

dominik1000 smutne:-( ale widocznie chorowala i dlatego miala nadwage, sa tez osoby ktore zyja po 60 lat z nadwaga, ja twierdze..ze osoba z nadwaga, osoba z jakas skaza na ciele itp. itd. tez zasluguje na czastke milosci, czastke normalnego zycia.. porownujesz nadwage tylko do tego jednego przypadku

Gość Zadowolonaona ona
Cream ..ja naszcesxie nie wybralam sobie takiego :) Ale kobiety takich biora bo niestety "normalnych" zadbanych facetow w Polsce jak na lekarstwo a jesli juz sa jacys zadbani to wypacykowani jak lalki kiczowato ubrani i w wieku 16 20lat:p Oczywiscie mowie o wiekszosci nie wszystkich. To tez zalezy co dla kogo jest gruba baba bo ja mam 174 65 kilo i spory biust i czuje sie dobrze w swoim ciele nawet mysle ze mogla bym z dwa kilo przybrac teraz bo tylek mi sie splaszczyl. Jednak faceci w Polsce pozostawiaja wiele do zyczenia..... kobiety w wiekszosci nawet jak przy tuszy to wygldaja elegancko i pachna :)( tez oczywiscie nie wszystkie ale wiekoszoscz tych przy kosci dba o higiene i nie smierdza jak ktos napisal, a panowie nawet jak sczzupli czesto wala potem na kilometr)

Gość pewnie pewna
[zgłoś do usunięcia] dominik1000 a jesli sie okaze że twoja zona roztyje sie po dzieciach. Znam mase takich kobiet. To co zostawisz ją? :O

przeciez mozna sie opychac słodyczami , fast foudami nikt tego nikomu nie broni ale są osoby które dbają o siebie poprzez siłownie czy fitnes a są tez takie co tylko jedzą i nic nie robią ci pierwsi spalą te kalorie które zjedzą a ci drudzy juz nie i tyją

szanująca się dziewczyna nie zaczyna takich obrażliwych tematów tfu....żle...inteligentna dziewczyna nie zaczyna takich tematów. autorka pewnie została olana przez jakiegoś kolesia, który woli grubsza laskę...hihihi i nawet wiem dlaczego chydy pustak czy gruba inteligencja? - oto jest pytanie

Zadowolonaona ona.. jest pełno zadbanych facetów ale na takich nie zwracacie uwagi i nie mówie tu o metroseksualnych pajacach

Gość spaślinka
Pewnie pewna, skoro utrzymanie pożądanej przez ciebie wagi nie wymaga od ciebie wielu poświęceń to ok. Mnie chodzi tylko o to, że nie widzę sensu rezygnowania z czegoś, co nie jest dla danej osoby problemem, a tylko innym sie nie podoba. Jeśli ktos jest gruby i czuje się z tego powodu źle, to oczywiscie jak najbardziej może z tym walczyć. Ale tylko wtedy.

Gość pewnie pewna
spaślinka Pewnie pewna, skoro utrzymanie pożądanej przez ciebie wagi nie wymaga od ciebie wielu poświęceń to ok. Mnie chodzi tylko o to, że nie widzę sensu rezygnowania z czegoś, co nie jest dla danej osoby problemem, a tylko innym sie nie podoba. Jeśli ktos jest gruby i czuje się z tego powodu źle, to oczywiscie jak najbardziej może z tym walczyć. Ale tylko wtedy. z tą róznicą że to ty wrzuciałas te chude do wora cierpietnic :) Tu nawet nie hodzi o to jak kto w czym i z czym sie czuje ale zła dieta i brak ruchu jest nie tylko przczyną wielu chorób i przedwczesnej śmierci ale równiez złego samopoczucia brzydkiej cery tłustych włosów i ogólnego zmeczenia :) Miałam otyłych rodziców i wiem ze przyzcyną ich przedwczesnych zgonów i chorób sercowo naczyniowych była własnie otyłosc uwarunkowana brakiem ruchu złą dietą i stresem :) chce doczekac moich wnucząt :)

''smutne ale widocznie chorowala i dlatego miala nadwage, '' Niestety było na odwrót to przez nadwagę zachorowała, miała problemy z nerkami. Lekarz kazał się jej odchudzać, miała na to kilka lat , niestety nic z tym dalej nie robiła. ''a jesli sie okaze że twoja zona roztyje sie po dzieciach. Znam mase takich kobiet. To co zostawisz ją?'' Nie mierz nas mężczyzn swoją miarą, my nigdy nie porzucamy swoich żon.

Gość wice wersjaa
Z powodu problemow z tarczyca w ciagu kilku miesiecy przytylam kilkanascie kilogramow a wcale sie nie obzeralam. I co mam teraz zrobic? Mam sie zabic,bo jakis kafeteryjny zgred powiedzial, ze jestem obrzydliwa? Mam szcunek do siebie i nic i nikt tego nie zmieni. Zastanawiam sie tylko jaki stosunek do siebie ma osoba, ktora zalozyla temat. Pewnie ma bardzo niskie poczucie wartosci, skoro musi sie dowartosciowac obrazajac innych.