Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludwik the imperator

Szanująca się dziewczyna musi być szczupła czy to się komuś podoba czy nie

Polecane posty

Gość Zadowolonaona ona
Cream ja mam normalnego faceta i wiem ze tacy sa:) Ale mowie o przykrej wiekszosci ktora w swiecie ma taka wlasnie opinie:) Koledzy w pracy smieja sie ze Polska to kraj idealny dla facetow szukajacych zony bo kobiety sa piekne a faceci beznadziejni. Wielu moze nie jest nauczona w domu higieny osobistej. Inni zaczeli zaniedbywac sie przez lenistwo. Papierochy najtansze tez robia swoje zmieszane z zapachem 3 dniowego potu nie do zniesienia w autobsach czy w sklepie w kolejce stojac za takim. Polacy maja tez kiepski gust jesli chodzi o styl ubierania sie. Wszysto co jest inne niz nosi wiekszosc jest pedalskie he nie daj boze jakis zywyw kolor czy nowy wzor letnich butow innych niz adidaski.

Gość pewnie pewna
''a jesli sie okaze że twoja zona roztyje sie po dzieciach. Znam mase takich kobiet. To co zostawisz ją?'' Nie mierz nas mężczyzn swoją miarą, my nigdy nie porzucamy swoich żon. ominik cóz za szlachetnosc bedziesz musiał zyc z poczuciem ze zone masz otyłą :classic_cool:

Luciola ty jesteś jebnięta :-o Kto normalny pisze pytanie w stylu CHUDY PUSTAK CZY GRUBA INTELIGENCJA ? Z tego można wywnioskować, że wszystkie szczupłe ( dlaczego od razu idiotko pisałaś chuda ???? ) są puste a spasłe to inteligentne ? Moim zdaniem raczej należy powiedzieć że to szczupłe są inteligentniejsze bo potrafią zadbać o figurę w przeciwieństwie do ich głupszych spasłych koleżanek. Ale nie będę generalizował jak Ty kretynko. A teraz proszę, idź wpierdol kolejnego batonika prosiaku jeden :-o

Nie mierz nas mężczyzn swoją miarą, my nigdy nie porzucamy swoich żon. roznie z facetami jak i z kobietami jest

ominik cóz za szlachetnosc bedziesz musiał zyc z poczuciem ze zone masz otyłą jezeli bedzie ja kochal to pewnie nie bedzie mial problemu

Zadowolonaona ona to jak wam sie nie podobają polacy to bierzcie sie za obcokrajowców nikt wam tego nie broni my polacy mozemy na wschodzie szukac dziewczyn które są ładniejsze od was :P

***cream*** - a nie biorą się za asfaltowych albo ciapatych ??? :-o Od dawna ciągną do nich jak muchy do gówna :-o taka ich natura :-p A później po ulicach sunie coraz większy zastęp samotnych matek z kolorowym dzieciakiem :classic_cool:🖐️

Gość Zadowolonaona ona
To fakt wiele polek bierze sie za ciapatych czy czarnych :/ Mysle ze Wy tez byscie sie wzieli za cudzoziemki gdyby Was zechcialy:P Ale niestety Polski facet nie jest pozadanym "towarem" za granica. A kobietki maja branie nie tylko wsrod ciapkow i murzynow ale na calym swiecie. A Wy zawsze narzekacie ze Polki takie owakie i ze jakies tam ladniejsze. Gdzie nie macie bo wszyscy wiedza ze polki jako ogol to najpiekniejsze kobiety na swiecie:) Chwalicie cudze a swego nie znacie:)

Gość Zadowolonaona ona
Nie najezdzam na Polakow:)0 bron boze bo ja sama jestem szczesliwa "posiadaczka" jedneo:p Ale sugeruje wezcie sie za siebie wpierw a dopiero krytukujcie kobietki polskie ktore sa naprawde zadbane:)

Gość Zadowolonaona ona
Dlatego tez caly czas mowie ze nie mowie tego konkretnie do Ciebie czy innego faceta tutaj jedynie ogolem :)

hszonszcz - entelegencją to ty akurat właśnie nie grzeszysz... chudy pustak odnosił się do autorki tematu - bo to można wywnioskować z jej tekstów oraz z tematu jaki zaczęła gruba inteligenca - do laski którą pewnie woli chłoptaś, który woli ją od autorki czyli pytanie dotyczyło te tylko sprawy kabaretów to ty chyba nie oglądasz hszonszcz - bo ich nie kumasz ps. i właśnie pójdę wpierdolić batona - bo mogę. Moje BMI wynosi 19 z malutki hakiem. I znam kobitki z BMI powyżej 25 i są super babkami. A co to BMI - sprawdź sobie na google - jesli potrafisz