Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niksaa wixsssa

czy chłopak sie mnie wstydzi??

Polecane posty

Gość niksaa wixsssa

czy chłopak sie mnie wstydzi?? narzeka ze rzadko sie widujemy bo teraz to raz na tydzień bo nie ma czym przyjechać ale mnie do siebie nie zaprosi nigdy. miał wesele niedawno ale na nie nie poszedł nie wiem może z oszczędności mówi ze mnie kocha ale nigdy nie powie ze wiąże ze mną przyszłość. jesteśmy razem rok.

Nie znam go ale raczej nie sadzilabym ze sie ciebie wstydzi...Moze ma nieciekawa sytuacje w domu dlatego nie chce cie zaprosic...Moze bac sie reakcji rodzicow i tego ze nie zaakceptuja cie taka jaka jestes.

Gość niksaa wixsssa
nie ma kiepskiej sytuacji. a to wszystko jest coraz bardziej dla mnie przykre

Wiem, że to może być trudne, ale podpytaj czy mogłabyś do niego wpaść ;/ A jak Ci powie, że nie to powiedz, że żartowałaś ;]

Gość niksaa wixsssa
nie umiem z nim o tym rozmawiac jak pogadamy to mnie pewnie i weżmie do siebie a ja sie tez tak naprawde wstydze bo im dłużej z nim jestem tym bedzie trudnij poznac jego starszych:P co innego jak bym z nim np 2 tygodnie chodziła to luz

Sama nie chcesz jechać do niego, poznać jego rodziców .. wiec w czym problem? Napisałaś, że się ciebie może wstydzic, a boisz się , że Cię zabierze do siebie do domu ;/

Gość niksaa wixsssa
no byłoby mi trudno ale bym sie jakos z tym uporała:)

Gość czemuuuutak
Myślę ,że po roku znajomości powinien Cie do siebie zaprosić poznać ze swoją grupą znajomych itd to oczywiste