Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynia

Czerwona sukienka dla świadkowej. Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Sardynia

We wrześniu świadkuję u koleżanki na ślubie. Kupiłam czerwoną sukienkę do kolan, czerwone buty na obcasie i tak się zastanawiam czy dobry wybór podjęłam. Czy czerwona sukienka to nie przesada? Jest idealnie dopasowana do ciała, podkreśla sylwetkę, ale przy tym jest prosta, dekolt wysoko w kształcie łódki i malutki kwiatuszek z boku. Proszę o podzielenie się Waszym zdaniem. Z GÓRY DZIĘKUJĘ:-)

Gość perdoliczka
Byloby lepiej ocenic jakbys wkleila zdjecie ale nie uwazam zeby kolor czerwony i dopasowany fason byly problemem.

Gość winchester
ja osobiście czerwonej nie założyłabym a już na pewno nie z czerwonymi butami, wszystko się zleje

osobiście zrezygnowałabym z czerwonych butów i zastąpiła je czarnymi :)

Gość perdoliczka
Dlaczego nie?wszystko zalezy jaki odcien czerwieni dlatego autorko prosimy o zdjecie bo tak raczej trudno doradzic.

Gość albo cielistymi, będą
mniej oczywiste i wydłużą nogi

Gość Sardynia
Mam ciemne długie włosy, dlaczego nie czerwone buty? Są śliczne, mają takie fajne szkiełko n środku, dodają uroku sukience...?

Gość Sardynia
Jutro wstawię zdjęcie sukienki i butów. Ale czerwone kiecki też zakładają świadkowe co?..:-/

Gość margie86868686
Ja tam ide jako swiadem w sliwkoej sukienke do kolan i czarnych szpilkach i nie widze problemu ;)

oczywiście, że możesz mieć czerwone, jeśli dobrze się czujesz w tym stroju to dlaczego nie??? pytasz o zdanie, wiec odpowiadam- osobiście założyłabym czarne buty do czerwonej sukienki :) Ty możesz założyć czerwone. kolor jak każdy inny, ważniejszy jest fason. z tego ci piszesz sukienka jest elegancka, klasyczna. pasuje :)

Gość perdoliczka
jak sukienka ladna i ty w niej dobrze wygladasz to chyba kazdy kolor dozwolony,no moze nie bialy,ale to chyba jasne

kupilas juz sukienke na wrzesnien?? to musze sie spieszyc bo tez jestem swiadkiem we wresniu a w ogole nie mam pomyslu na kiecke

Gość Sardynia
Moja koleżanka też świadkowała w czerwieni. Boję się tylko że swoimi kobiecymi kształtami przyćmię świadkową. Nie chwaląc się mam super wcięcie w tali, zgrabną pupę itp. Piszę całkowicie ze str obiektywnej.

Gość Sardynia
Rozmawiałam z przyszłą Panną Młodą, mówiła, że nie ma nic przeciwko. Mam nadzieję że myśli tak jak mówi...:-D

Gość perdoliczka
No to chwala ci zes zgrabna:)Ale nie rozumiem w czym masz problem,trudno zebys worek nalozyla.Masz super figure to dlaczego mialabys ja ukrywac

Gość Sardynia
Przepraszam za powyższą pomyłkę. Tak jestem świadkową:-)

Gość Sardynia
Bo jestem raczej skromną osobą, trochę wszystkich zaskoczę. Taka ułożona...

Gość Sardynia
a w czerwieni przychodzi.

Gość af
ja tez jestem ułożona itd i bez problemu w czerwonej sukience do kolan dopasowanej i z dekoltem i odkrytymi plecami byłam świadkową...jakoś nie zauważyłam żeby to kogoś raziło

Gość Sardynia
Są jeszcze jakieś w czerwieni? :-D

Gość Sardynia
LUB MOŻE SŁYSZAŁ, WIDZIAŁ W ZAISTNIAŁEJ OKOLICZNOŚCI?

Gość szara masa.....
na wesele tak , ale do kościoła nie bardzo:)

Gość czytam i się zastanawiam
Ja chciałam iść w czerwonej, a też byłam świadkiem, ale panna młoda miała swoją wizję i wszystkie druhny razem z świadkową ubrała z tandetne błękitne sukienki :o

moja siostra świadkowała w długiej czerwonej sukni, wyglądała pięknie ( zaraz po Pannie Młodej :P )

Gość Sardynia
Jutro postaram się wstawić zdjęcie. Czyli ogółem czerwona sukienka w 90% przechodzi?;-)

Gość Sardynia
We wrześniu świadkuję u koleżanki na ślubie. Kupiłam czerwoną sukienkę do kolan, czerwone buty na obcasie i tak się zastanawiam czy dobry wybór podjęłam. Czy czerwona sukienka to nie przesada? Jest idealnie dopasowana do ciała, podkreśla sylwetkę, ale przy tym jest prosta, dekolt wysoko w kształcie łódki i malutki kwiatuszek z boku. Proszę o podzielenie się Waszym zdaniem. Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Gość Sardynia
We wrześniu świadkuję u koleżanki na ślubie. Kupiłam czerwoną sukienkę do kolan, czerwone buty na obcasie i tak się zastanawiam czy dobry wybór podjęłam. Czy czerwona sukienka to nie przesada? Jest idealnie dopasowana do ciała, podkreśla sylwetkę, ale przy tym jest prosta, dekolt wysoko w kształcie łódki i malutki kwiatuszek z boku. Proszę o podzielenie się Waszym zdaniem. Z GÓRY DZIĘKUJĘ