Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic co robic

co robic? chlopak okazal sie draniem

Polecane posty

Gość co robic co robic

boze! nigdy sie bym tego po nim nie spodziewala:o siedze teraz i nie moge uwierzyc:( co mam zrobic! z kamilem jestem poltora roku:o mieszkamy osobno ale planowalismy wspolna przyszlosc... normalny zwiazek. no moze poza jednym aspektem: nigdy nie poznalam jego rodziny, twierdzil, ze ma chorych rodzicow, ale obiecywal, ze kiedys ich poznam. sprawialo mi to bol, nigdy u niego nie bylam, zawsze spotykalismy sie u mnie albo gdzies na miescie, ale top raczej niechetnie:( powinno mnie to zaskoczyc i zastanowic. spotykalismy sie co pare dni. tlumaczyl, ze jest zajety praca i opiekuje sie rodzicami:o wierzylam. do czasu. dzis do moich drzwi zapukala pewna dziewczyna. pierwszy raz ja na oczy widzialam."czemu mi to robisz?"- zapytala spokojnie. ne wiedzialam o co chodzi." chcesz rozbic moj zwiazek? nie uda ci sie. nie szkoda ci dzieci? jeses suka bez serca". chcialam sie dowiedziec o co dokaldnie chodzi, nie rozumialam. " nie udawaj idiotki. dobrze wiesz". miala lzy w oczach. wtedy odeszla. ja nie wiedzialam o co chodzi. teraz do mnie wsztysko dociera. nie ma chorych rodzicow, nie ma pracy. ona ma zone i dzieci!! niech go tylko spotkam:( jestem glupia. a ja wierzylam, ze wszystko bedzie idealnie:(

Gość Gorion Stuoki
pewnie cię wystukał na wiele sposobów w tzipę i kakao, może tez wzięłaś jego bata w buzię skorzystał z usług naiwnej idiotki, skacz

to może powiedz tej kobiecie ze nie mialas o tym pojęcia że on ma rodzine, że Ciebie też oszukał i że nigdy byś nie rozbiła związku ? Żeby ta druga nie rozpowiadała o Tobie. Powiedz jej co Ci mówił. A mu napisz tylko co myślisz - nawet nie dzwon.

Gość Kiszonka
No i co mu zrobisz , z liscia mu dasz ? Uważaj bo sobie podrapiesz tipsy jego zarostem.

Gość annamajorka
a głaskał Cię w trakcie oralu i obiecywał , że się może i z Tobą ożeni?

Gość Kiszonka
Jego zona za pewne nie uwierzy że mąż stukał ja po rogach z premedytacja, jak ci sie chce ją przekonywać to droga wolna :D

kurcze a ja myślałam że takie akcje to serio tylko w filmach są. Och trafiłaś na dupka ... weź sie z nim umów ostatni raz i mu wygarnij jakim jest popaprańcem i jak mu w ogóe nie wstyt ;/ żona, dizeci, a ty miałaś być jego kochanką pff. echh trzymaj sie jakoś i nie bądź głupia, olej dziada

Gość co robic co robicz
moze go do trybunału europejskiego zaskarżyć

olej dupka i ułóż sobie życie,szkoda Twoich nerwów na spotkania z nim i jego denne tlumaczenia przez telefon bo moze jeszcze gotowa jestes w to uwierzyc ze to jego była jest zazdrosna itp.Dobrze ze Ty nie jestes z nim w ciazy,ale zastanawia mnie jedno skad ta kobieta miala namiary na Ciebie?

Gość szara masa.....
no cóż , trzeba wstać , strzepnąć kurz z kolan i iść dalej:) głowa do góry!