Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozambo kokambo

Od dawna nie jadłam dobrego obiadu :(

Polecane posty

Gość mozambo kokambo

Mamy chwilowe kłopoty rodzinne i od przeszło miesiąca nie jadam nic dobrego, porządnego. Nawet nie było mnie stać na lepszego loda w te upały, tylko jakieś za 50 gr jakieś niedobre, byle zimne :O Ostatnio jadam tylko ziemniaki z jajkiem sadzonym, a nawet i bez tego. Same ziemniaki ze śmietaną albo placki ziemniaczane ;/ Oszczędzamy, ale jest trudno. Nie pamiętam kiedy miałam w ustach coś słodkiego, o czekoladzie mogę zapomnieć. A w lodówce? czasami nawet masła nie mam tylko paszteciki takie za 1,20 albo tańsze i jem z suchym chlebem, ewentualnie ketchup. Nie pamiętam kiedy jadłam jakąś wędlinę albo ser... Zazdroszczę wam, pewnie macie zapchane lodówki, jecie pyszne lody, obiady z sałatkami z sosami... macie słodycze i desery, napoje... Ehh...mam nadzieję że ten kryzys minie :O

Gość szara masa.....
nie masz przyjaciół?

może zrób sobie zapas pierogów ruskich, są pyszne, tanie i syte :)

Gość mozambo kokambo
a po co mi przyjaciele? nie, nie mam ich :O jeśli ci chodzi o pożyczenie pieniędzy to odpada bo jesteśmy zadłużeni u rodziny ;/ boję się że nam komornik wejdzie niedługo, czuję się zerem ale muszę sobie poradzić, cała nasza rodzina musi szukam pracy, czekam teraz na pracę po znajomości ale zobaczymy jak to będzie :(

Gość nie masz czego żreć
ale internet i owszem-jest

Gość nbnb
zrezygnuj z internetu internet

Gość mozambo kokambo
najbardziej żal mi dzieci, sobie z ust odejmę a im dam, często w ogóle nie jadamy obiadów. Tak jest od ponad miesiąca. Często wołają o słodycze czy loda a mi się serce kraje. Pierogi ruskie jemy, ale mrożone najtańsze

Gość szara masa.....
zaprosiliby cię na obiadek do siebie:)

a skąd jesteś? <stopka>Kup torebkę na www.etorebka.pl Z tym kodem- bb63f830 otrzymasz ją taniej!!!! </stopka>

Gość zalany rolnik
jeżeli nie masz na obiad dla dzieci to dla ich dobra powinni ci je odebrać a tobie podwiązać jamniki

Gość szara masa.....
rolnik! nie pij więcej! jamniki - hahaha!

Gość szara masa.....
juz nie przesadzajcie na neta można wejść wszędzie , nie trzeba go mieć na stałę . poszła do znajomych i pisze.

Gość mozambo kokambo
internet to dla moich dzieci jedyna rozrywka, mieszkamy w małej miejscowości, praktycznie na wsi. mąż pracuje za granicą, żyjemy od wypłaty do wypłaty i jeszcze mamy długi. pieniądze są co 2 miesiące bo tak wraca mąż, wcześniej go nie puszczają. mam dwójkę dzieci już dużych i one to rozumieją. zazwyczaj starcza nam na jedzenie ale teraz doszł dodatkowe opłaty i po prostu musimy oszczędzać :O

Gość szara masa.....
współczuję ci bo wiem jak to jest:( całe szczęście ,że mi dzieci juz skończyły szkołę i teraz zarabiają więc jest lepiej.

Gość czytam i się zastanawiam
a ty pracujesz?

Gość czytam i się zastanawiam
Ach tak, nie masz pracy, teraz doczytałam. Wiesz co, jak dzieci chodzą głodne czy niedojedzone, to ambicje idą w kąt i nie czekasz aż ktoś od tych znajomości da ci pracę, tylko bierzesz cokolwiek, chociażby na kilka miesięcy. Nie rozumiem tego.

na pewno w szkole jest jakaś szansa na obiady dla dzieci za darmo lub za niewielką opłatą, pytałaś???