Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efremka17

Kłopot ze zdrowiem.. POMÓŻCIE !

Polecane posty

Gość Efremka17

Mam 17 lat, 165 cm wzrostu i waże 47 kg. Moim problemem od dawna jest to że gy np gwałtownie wstane, lub idę i wpewnym momencie stane to przed oczyma robi mi się ciemno, nic nie widze, zaczyna kręcić mi się w głowie i ból głowy. Teraz zaczęło to się na silać. Musze się czegoś chwycić, aby nie stracić równowagi. Byłam z tym u lekarza rodzinnego i powiedział, że każdy człowiek tak ma i przepisał mi jakieś witaminy. Jednak mnie martwi ta sprawa.. Co ze mną nie tak? Czy to są objawy jakieś choroby?

Gość szara masa.....
za szybko wstajesz , niedotlenienie , anemia , nie zapominaj o oddechu w sytuacjach stresowych, za mało pijesz .

Gość wymarzona
nie nakrecaj sie. Lekarz powiedzial prawde,co druga osoba ma takie zaburzenia wiec nie jestes wyjatkiem,jakby kazdy latal do lekarza z taka pierdola to ci powazniej chorzy czekaliby po tygodniu na wizyte rodzinna. Zanim gwaltownie wstaniesz to posiedz i unies wyzej glowe,ot cala filozofia.

Gość Efremka17
ale te zaburzenia sa chyba czyms spowodowane.. ?

Gość szara masa.....
z poważniejszych spraw to nerki lub serce , ale lekarz chyba ci zlecił jakieś badania? nie martw sie na zapas . ile pijesz?

Gość Efremka17
nie zlecil zadnych badan.. chociaz chyba powinien.. tym bardziej ze to troche uciazliwe sie robi.. pije ok 1 l dziennie może nawet wiecej

Gość szara masa.....
1 litr dziennie to stanowczo za mało , masz niedotleniony mózg. Pij więcej tak 2 litry, pamietaj ,że sie pocisz więc ubywa ci w ten sposób prawie 0,4 l .

Gość Efremka17
dzieki za pomoc ;)

oczywiście odżywiasz się zdrowo czy głodóweczka? (lato, parcie na bikini i te sprawy)

Zrób podstawowe badania, czyli morfologię, badanie moczu i poziomu cukru we krwi. Lekarz rodzinny powinnien je zlecić bez problemu. Jeżeli nie, zrób na własny koszt. Nie są drogie, a to co opisujesz normalne nie jest. Problem może być błahy, ale lekarz nie jest jasnowidzem, żeby to wiedzieć bez badań.

Gość Efremka17
tak.. odżywiam się zdrowo, nie głoduje, jem normalnie ale nie potrafie przybrac na wadze.. :) napewno zrobie badania:)

Gość Efremka17
to przez to, że stykałam się z muslimami waginalnie :(