Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy niekończąca się historia

Kompleksy mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Nigdy niekończąca się historia

Witajcie. Mam, albo raczej mamy wielki problem - mianowicie kompleksy. Moja luba ma niesamowite kompleksy jeśli chodzi o wygląd. Uważa, że jest nieatrakcyjna, często porównuje się do innych. Raz nawet powiedziała mi, że pewnie spoglądam na inne z myślą, że chciałbym, aby ona tak wyglądała. Natomiast ja nigdy nie dałem jej powodu aby tak myśleć, dla mnie jest wspaniała w każdym calu i od kiedy jesteśmy ze sobą (5 lat) nawet nie spoglądałem na inne, ponieważ nie odczuwałem takiej potrzeby. Chciałbym zaznaczyć, że nie od zawsze były u niej te kompleksy, właściwie pogłębiło się to po ciąży jednak jeśli chodzi o jej wygląd to wiele osób mówi nam, że w życiu by nie powiedzieli, że kiedykolwiek była ciężarna! Proszę doradźcie mi - jak jej to wybić z głowy? (zastanawiam się nad późniejszym pokazaniem jej tego tematu)

Też miałam kompleksy ale mój facet mnie ich pozbawił mówieniem, że jestem najpiękniejsza dla niego, romantycznymi wyskokami np na kolację. Mów jej jaka jest dla ciebie ważna, i że uwielbiasz jej ciało. To działa ;) Są też kobiety, które narzekają na wygląd 'dla zasady' i może wcale nie jest aż tak zakompleksiona ale mówi o tym żeby ludzie prawili jej komplementy.