Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mysliscie

osoba towarzyszaca

Polecane posty

Gość jak mysliscie

ide z chlopakiem na wesele jego dalekiej rodziny (ktorej on nawet nie zna dobrze) jako osoba towarzyszaca. co z prezentem? postanowilismy ze dajemy kase. czy mamy zlozyc sie po polowie na prezent czy jak? dodam, ze on pracuje (zarabia jakies 2500zl miesiecznie) a ja nie mam dochodow.. nigdy nie bylam z nikim na weselu jako os. towarzyszaca wiec niewiem jak to jest z tymi prezentami. pilnie prosze o odpowiedz

Gość dsf
ja jak szłam jako osoba towarzyszaca to nie dawała polowy kasy tylko moj narzeczony całą kase a ja tylko kupowałam kwiaty albo jakis drobiazg

Gość szuszka
To chyba naturalne,że każdy płaci za siebie. Jednak skoro nie jesteście parę i on cię zaprosił to naturalne jest to,że powinien założyć za ciebie pieniądze. Przynajmniej tak się przyjęło. Tym bardziej,że chwilowo nie masz dochodów:)

Gość ty różoowa
jesteś zdrowo pier***ta nauka czytania ze zrozumieniem cię jak widać ominęła

Jak szliśmy do mojej rodziny płaciliśmy po połowie i ja kupowałam kwiaty, jak do niego-on płacił a ja kwiaty, dodam, że też nie pracowałam...

Gość jak mysliscie
tez tak myslalam ze on powinien dac kase a ja jakis dodatek kupic.. wlasnie.. na zaproszeniu bylo napisane zeby nie dawac kwiatow tylko karty zdrapki.. mysle ze sama zdrapka to bedzie zle wygladalo.. jak uw3azacie, czy powinnam dolaczyc do tego jakis drobny kwiatek lub czekoladki?

Gość nie, powinnas kupic duzo
zdrapek za cene bukiety, czyli ok. 40 zl