Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam w zielonej gorze

Nie umiem rozmawiac z przystojnymi mezczyznami

Polecane posty

Oniesmielaja mnie, plote 3 po 3, bardzo szybko mowie, i ogolnie zachowuje sie jak jak jakas walnieta, brakuje mi wtedy slownictwa. Jak sie tego wyzbyc i byc na luzie?

Gość monika anna maria
Ja nie umiem na nich sie spojrzec jak widze ze sie gapią....i mimo ze jestem atrakcyjna przez to jestem sama:(

za bardzo się wtedy kontrolujecie , i nie jesteście sobą :) przez co źle czujecie się w swojej skórze , boicie sie ich reakcji .. naturalność to podstawa .. przystojny tez czlowiek :) tak samo jest z ładnymi kobietami..

Wlasnie czeka mnie sluzbowa rozmowa z przystojnym panem i nie wiem jak sie do tego zabrać.

Gość moni i feli
Dionizosie, łatwo Ci mówić... Mnie się wydaje, że kobieta czasem po prostu jest onieśmielona i kompletnie zapomina języka "w gębie"... zdarza się nawet najlepszym-mnie też się zdarza :P ale jakoś sobie z tym radzę, a przystojni Panowie? reaguję na nich uśmiechem-to już połowa sukcesu :P

Gość dsgtsyhrsuy
rumieni sie i peszy, nerwowo bawi włosami czy kolczykiem

Kiedys mialam rozmowe kwalifikacyjna z pewnym przystojniakiem. Nie moglam sie opanowac i sie caly czas usmiechalam. Po jego minie widzialam, ze tez nie moze sie opanowac przed smiechem. I tak sobie rozmawialismy usmiechajac sie do siebie :classic_cool: Niestety wyobrazil sobie za duzo (pisal non sotp esy) wiec podziekowalam za wspolprace😭

Konkluzja jest taka, ze usmiechaj sie, jesli sie zaczerwienisz to tez przeciez nie koniec swiata. Faceci to widza i lubia kiedy lechta sie ich ego ;)

Gość i doberze ci tak

Gość Po co Wam bachory
Gosialicius ty tępaku wez się ewakuuj z forum :O nara

Nie powiedzialam, ze mi sie podobal. Byl bardzo przystojny a to jest roznica. Poza tym byl co najmniej 10lat starszy.

Nie bardzo. Brad Pitt jest przystojny a mi sie nie podoba, David Beckham jest przystojny a mi sie nie podoba.