Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgd

dziewczyny 18-20 lat laczmy sie te ktore maja

Polecane posty

Gość kurde i tak mi wyszlo
O to dobrze:D ale mniejszych od moich to chyba nitk nie ma;)

Gość kurde a mi i tak wyszło
jest napisane 65 ale to dziwne bo obwod mam 70, hmm

kurde a mi i tak wyszło to widocznie masz obwód 65 :) 70 będzie troszkę za luzny :) a jeśli masz rzeczywiście 70 A to miseczka twoja jest jak 65 B Bo im mniejszy obwód tym bardziej mniejsza się miseczka a rozmiary A B C to bardziej kształt tej miseczki:) więc nie ma się co przejmować:) przy 70 A wcale nie masz aż tak malutkich piersi :)

Gość blondinaZwołomina
ufff... jak to dobrze że mam c :) ale wielu moim kolegom podobaja sie wlasnie 2.

Gość blondinaZwołomina
wlasnie A* miałó byc ;p

Gość kurde a mi i tak wyszło
Jak wpisuje w obwodzie 69 to wychodzi mi 60 B, zawsze to lepiej brzmi niż A :D a czytalam ze przy obwodzie mozna odjac 1-2 cm ;)

Gość jhgd
Dziewczyny zmierzylam sobie, obecnie nosze 75 A. A z tych obliczen wyszlo 65 B. Pod biustem mam 75 a w biuscie 82cm. Nie mozliwe zebym miala miec miseczke B bo mam male piersi i nawet to A mi odstaje i nie przylega do piersi a chcialabym zeby przylegalo... Zreszta wiecie co ja juz sama nie wiem czy to moje jest A bo w sumie na zadnym staniku mi nie pisze, jest tylko 34/75 no ale to chyba A, nie znam sie na tym Co o tym myslicie??? jaki stanik mam kupowac zeby przylegal do piersi???

jhgd- zawsze nosiłaś źle dobrany stanik. Twój rozmiar to 65 B Chyba kupowałaś zawsze na bazarze bo normalna rozmiarowka składa się z obwodu (60, 70, 75 , 80) i miseczki ( A , B , C ,D) i mimo iż dwie kobiety maja miseczkę B to ich biust może się znacznie różnic gdyż jest różnica miedzy 60 D a 80 D . Pani z rozmiarem 80D ma duże piersi ale tez jest grubsza bo 80 w obwodzie to dość dużo , pani z rozmiarem 60 D jest szczuplutka a jej piersi są średnie. Kupowałaś zawsze staniki ze zlym obwodem , zawsze obwód stanika był za luźny a musi być tam tak ciasto żebyś była w stanie włożyć tylko 2 palce :) niestety w polce nie ma w normalnych sklepach takich obwodów jak 60 , 65 przeważnie zaczynają się od 70 (co tez rzadko) musisz wybrać się do jakiegoś lepszego sklepu z bielizna typu triumph tam maja duży wybór rozmiarów :)

Gość ja lil
ja mam 18 i mam D ;)

Gość jhgd
hmmm nie wiedzialam ze yakie problemy beda aby kupic dobrze dobrany stanik;/ no coz bede musiala sie rozejrzec widocznie

Gość jhgd
no i gdzie kupujesz?

Ostatnio kupiłam w triumphie ale musiałam mierzyć staniki :) okazało się ,że tam rozmiarówki są jeszcze troszkę inne ( bo to zależy od firmy dlatego trzeba mierzyć) i był na mnie idealny rozmiar 65 D

Gość jhgd
Tylko ze tam jest chyba strasznie dorgo;/ ile placisz za stanik?

Gość jhgd
drogo*

Gość jhgd
No wlasnie;/;/ nie bede kupowala takich drogich;/

Gość qwertura
ja w trumphie jakiś miesiąc temu to przymierzałam (bogu dzięki nie był dobry) za 250 i 200 zł a to jest przesada (nawet ciuchów za tyle nie kupuje, ewentualnie dżinsy). I rzeczywiście chyba będę w sklepie przymierzać i przez neta zamawiać. ale nienawidzę zakupów i przymierzania

Gość kasia-katarzyna....aaa
podejzewam ze mojego f byscie nie chcialy w takie upaly szczegolnie, toz to juz nie piersi tylko wymiona ://////