Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala-ewka19

co robić??

Polecane posty

Witam. Chciałabym przedstawić wam po krótce moja sytuację, abyście napisali co mam zrobić. Jestem nastolatką i ciągle siedze w domu , wychodze tylko do kościoła i do sklepu, kiedys miałam znajomych ale wiecie poznajdowały sobie chłopaków i dziewczyny i jakoś sie odemnie odwróciły, nie chodze na imprezy bo wiecie jak to jest być samej na imprezie, już nie wiem co mam robić, czuje że coś mi umyka, a chce zaznaczyć że mieszkam na wsi wiec nie bardzo mam gdzie wychodzić i pokazywać się sama, prosze o radę... P.s. powstrzymajcie się od głupich komentarzy

Gość Emmett Fitz-Hume
Znajdź chłopaka z miasta :classic_cool:

Gość taaaa
Nie przejmuj sie ja mimo ze mam chlopaka tez niestety czesto siedze w domu, jezdze tylko do niego a on do mnie a na zadne imprezy nie chodzimy bo on nie chce a ja bez niego tez nie:( takie zycie ale Kocham go chociaz zle mi z tym bo chcialabym wyjsc wkoncu do ludzi;/;/ Mam 19 lat i nigdy nie bylam na dyskotece:(:(:(

Gość taaaa
no widzisz a ja nawet na dyskotece nie bylam

Gość taaaa
tzn nie powiedzialam mu wprost ze nigdy nie bylam ale pewnie sam sie domysla ze albo wogole nie bylam albo tylko kilka razy ale wie ze sie nie wyszalalam:P Proponowalam mu zebysmy poszli ale on uwaza ze jest za stary;/ 5 lat starszy ode mnie, ze nie umie tanczyc, ze nie bedzie sie bawil bez alkoholu bo ja jestem dopiero w trakcie robienia prawka;/;/

Gość taaaa
no tak, dlatego nie wiem jak z nim porozmwiac, dotrzec jakos do niego zeby sie nie wkorzyl a zeby zadzialalo:( bardzo mi na nim zalezy:( no ale taka prawda ze jak teraz sie nie wyszaleje to kiedy??? zostal mi ostatni rok szkoly, potem studia czy tam praca, wezmiemy slub bedziemy mieli dziecko a mlodosc to gdzie??? Przeciez on nie jest az tak stary:( ma dopiero 24 lata wiec calkiem fajny wiek, dogadujemy sie bardzo dobrze i nawet w naszych charakterach nie widac tej roznicy wieku wiec swietnie bysmy sie razem bawili

Gość skąd jesteś?
a skąd jestes?

Gość uduud
Nie wiem czy do mnie to pytanie czy do autorki, ja z poludnia polski, nie wazne jaka miejscowosc, to nie ma nic wspolnego

Gość taaaa
Nie wiem czy do mnie to pytanie czy do autorki, ja z poludnia polski, nie wazne jaka miejscowosc, to nie ma nic wspolnego

Gość taaaa
a juz Cie chyba nie ma, szkoda bo podobne problemy mamy

Gość nickonicko2010
poszukaj znajomych na portalach społecznościowych,w krótkim czasie znajdziesz nowych ciekawych znajomych:) ... http://tnij.org/ubraniabuty

sorry ale musiałam zejść z kompa, ja tez czuje że mi coś umyka bo teraz jestem młoda i mogłabym sie wyszaleć a nie mam z kim :( tez jestem z południa polski

Gość przejrzyj lokalną gazetę
i zobacz, co ciekawego dzieje się w najbliższej okolicy - kino, jakas wystawa, muzeum, koncert, wieczór autorski - sporo takich imprez jest nawet za darmo, możesz się wybrać, może kogoś poznasz, a jeśli nawet nie, to ciekawie spędzisz czas i trochę zmienisz atmosferę.

Gość mordoklejka.pl
macie chór w kościele? zapisz sie do oazy.