Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatalna ;/

Zdradziłam mojego narzeczonego !!

Polecane posty

Gość Abracadabra bec
fatalna :/ JA nienawidzę zdrady u kobiet, mam tak popieprzone zdanie na ten temat, że "kobieta która szuka nasienia innego mężczyzny niż jej własny" jest dla mnie zerem brzydzi mnie taka kobieta. Bo albo ja w jej oczach jestem tak słaby ze musiała pójść w ramiona innego(rozjebała by mi moje ego, skoro ja dla mniej nie jestem mężczyzną) A to dla mnie moje ego to ważna rzecz. Albo ona jest taka słaba że nie potrafi sobie poradzić z zalotami facetów, ze swoim popędem i pociągiem to innych mężczyzn czyli pokazała jak bardzo bezwartościową kobietą jest. W jednym i drugim przypadku powiedział bym dziękuje. Ty natomiast pokazałaś swoją siłę, poradziłaś sobie z sytuacją, pokazałaś jak silna jesteś a jednocześnie jak duże są w Tobie uczucia ;). Plus prawdziwa szczerość wobec siebie i sytuacji. Więcej byś zyskała po tym wszystkim w moim oczach niż straciła. Aczkolwiek tak wkurzył by się żebyś miała świadomość, że cała ta sytuacja mi się nie podobała i żebyś to takowej nigdy nie doprowadzała.

Gość 321ON_24
Moja dziewczyna nie będąc za bardzo pijana całowała się z chłopakiem którego znam, w klubie. Dowiedziałem się tego nie od niej, wsypała ją najlepsza koleżanka. Powiedziałem do swojej dziewczyny żeby się przyznała bo jej wybaczam, niestety nadal się zarzekała że to nieprawda... a do koleżanki pisała smsy typu tylko mu nie mów. Chłopak z którym się całowała po roku potwierdził sytuację. ona nie. Nie jesteśmy razem. Szczerość drogie Panie szczerość.