Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalony aniołek :)

dolegliwości podczas miesiączki

Polecane posty

Witam jestem tu nowa, a borykam się z pewnym problemem o którym nie mam z kim pogadać, a żeby zasięgnąć rady lekarza muszę czekać tydzień, więc może ktoś z Was mi pomoże. Sprawa ma się tak kiedyś miałam bardzo!! bolesne pierwsze dni miesiączki, ale odkąd regularnie współżyję ze swoim chłopakiem to się zmieniło teraz rzadko mnie boli a nawet jak boli jest to ból do zniesienia nawet nie muszę brać nic przeciwbólowego. Odkąd jesteśmy razem kochamy się albo z prezerwatywą czasami bez(ale to rzadko i to w czasie tzw. bezpiecznych dni). Moim problemem jest to, że w dniu w którym dostałam okres po raz pierwszy w życiu mam mdłości które raz są mniej lub bardziej intensywne-nie wiem czym to jest spowodowane. To,że mam różne zachcianki związane z jedzeniem to dla mnie nie nowość bo już od jakiegoś czasu pojawiają się przed lub w trakcie. Raz mam chęć na coś co jest na maxa przesolone ,a za chwilę mogę zjeść tabliczkę czekolady. Najbardziej jak dla mnie niepokojące są te mdłości czy któraś z Was tak miała ?????????? POMÓŻCIE

Gość przyszla
gratulacje przyszla mamo;)