Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanderek

Strzelce

Polecane posty

Gość sanderek

Witam wszystkich :) mam takie małe pytanie czy może już któryś/aś był/a w związku ze Strzelcem ? jeśli tak to jak wam się podobało ? Czy zauważyliście jakieś cechy u swoich partnerów które idealnie pasują do opisu znaku ? Sam jestem Strzelcem w 3 letnim związku i nie raz słyszę od swojej że idealnie pasuje do swojego znaku :D (Miłośnik, Romantyk, Optymista oraz niezły dzieciuch) Discuss on ;]

Gość sanderek
up

ja jestem strzelcem i dosc powazna, jestes chyba glupia ze oceniasz ludzi po znakach zodiaku !

Gość też jestem podobna
ja tez jestem strzelcem jeśli chodzi o znak zodiaku. Też ze mnie czasem wychodzi dzieciuch mimo moich 24 lat :P mimo mych usilnych starań jeśli chodzi o bycie optymistką wciąż wyziera ze mnie psymizm:] romantyczna- jestem. Miłośnik - ale czego?:P

Gość sanderek
Jak już co to on ;] i nie oceniam ludzi po znakach :) po prostu chodziło mi o obserwacje i o nadzieje że nie jestem odosbnionym przypadkiem :D

Gość ljljlkjlkjk
Miłośnik, Romantyk, Optymista oraz niezły dzieciuch --- tak, Bruce Lee był strzelcem i idealnie do niego ten opis pasuje. ;)