Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zagubiona

Co zrobić ze swoim życiem?

Polecane posty

Gość taka jedna zagubiona

Witam wszystkich! Czuję się zagubiona w tym całym labiryncie życia...Mam prawie 29 lat, wspaniałego męża, plany na przyszłość, ale...No właśnie od jakiś 2 lat ciągłe dylematy z życiem zawodowym odkąd zwolniłam się z pracy, nie mogę znaleźć sobie miejsca...W międzyczasie skończyłam drugi kierunek studiów, ale nie ma widoków na jakiś sensowny rozwój zawodowy...Sama już nie wiem, może czas na dziecko? Teraz być może jestem w ciąży, jeszcze nie wiem, okaże się za jakiś czas...Przede wszystkim, to brak mi motywacji i wiary w ten świat i ludzi. Czekam na wasze rady...

Gość powaznie mówię
Zrób sobie dobrze wibratorem

Gość kaplanka
hm... nie wiem co Ci doradziś.. wydajesz sie apatyczna... przygnębiona... moze powinnaś porozmawiać z kimś co zna sie na ludzkiej psychice..

Gość kaplanka
tutaj niektórzy sami wymagaja leczenia.. i mogą nie pomoc

Bywam przygnębiona, ale nie na co dzień, to nie depresja, czy coś w tym stylu. Zawsze wiedziałam, co chce robić, coś się udawało, coś nie, normalne, ale teraz jakbym straciła sens w to wszystko...Co do pójścia do psychologa, to jakbym znała na prawdę dobrego to bym poszła, nie chce iść do przypadkowego, bo sama jestem socjologiem i wiele wiem też o ludzkiej psychice.

Gość kaplanka
może bardziej prywatnie; tzreba trafic na Takiego, który Cie zrozumie i nie wyglada na takiego co by robote odwalił i leciał do domu; wiem co mówie, gdyz sama tego doświadczyłam... nie chce tu publicznie opowiadac o sobie, co było kiedyś, ale kiedyś zamykalm sie w łazience i płakałam sama nie wiem z jakiego powodu

kaplanka---> Pomógł Ci psycholog? Ja nie płaczę, czasem mam gorszy dzień, ale kto go nie ma, raczej wszystko w normie...No tak trzeba trafić na dobrego psychologa, a to łatwe nie jest, po prostu nie chce słuchać rad typu żeby odciąć się od przeszłości, tzn. nie wracać do niej ciągle, żeby odtworzyć się na ludzi, działać, bo to wiem i każdy przeciętnie inteligentny człowiek, to wie...

Gość kaplanka
hm.. a może, jeżeli nie masz nic przeciwko, porozmawiamy na gg albo przez email?

Gość kaplanka
dobzre:) zaraz do ciebie napiszę:)

Gość kaplanka
już Ci wysłałam gg na meila

Gość kaplanka
wysłam ci wiadomość na gg ale pisze że jestes niedostępna.. ja niekorzystam tez z gg.. hm... :) ja mam jakieś nowe gg zainstalowane.. tyle tego dzidostwa się namnożyło, ze nie wiadomo było co wybrac

Gość kaplanka
tak, pewnie, ogólnie mozemy... ja nie wiem jak Ty masz... ten nr co podałaś to znajduje sie na tlenie czy na gg?:)

Gość kaplanka
:)