Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On normalny

GRUBA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość On normalny

Poznalem 4 misiace temu dziewczyne przez internet.Fajna inteligentna mila z planami na przyszlosc.Na pierwszym spotkaniu w realu bylo milo spokojnie. Na drugim byl juz seks.(czy to normalne?) Chodzi mi o jej wyglad. Ma moze z 165 wzrostu a wazy 75 kg.To duzo nie? I jest gruba dosyc.Buzka ladna ale ta figuraa...Mam mentlik bo charakter ma fajny ale nie ^rzedam za grubymo dziewczynami. widze ze ona byh chciala cos wiecej ale ja jakos narazie powstrzymuje sie od tego...Kto cos doradzi? probowac?

Gość On normalny
dlaczego??

Gość On normalny
porucham ją jeszcze troche a potem sie zastanowie co dalej :O

Gość On normalny
to byl podszyw z tym ruchaniem

Gość stokrotkaewka7654231
Po co ją zwodzisz i robisz nadzieje?? nie akceptujesz jej wyglądu więc miłość napewno z tego się nie urodzi. Szukaj dalej -wysokiej szczupłej pięknej - tylko najpierw wygraj w totka bo bez siana nie masz szans ciao :)

Gość dsgtsyhrsuy
nie ma ideałów, a schudnąć zawsze można, ale z tego co piszesz to ty już zdecydowaes że ja zostawisz

Gość musisz ja zaakceptowac
jesli sie gogadujecie to co z tego ze jest pulchna? spotkaj piekna i szczupla z jej charaakterem- bo ci odpowiada a za 10 lat i tak bedzie gruba cialo to nie wszystlo ja po ciazy jestem gruba i maz mnie kjocha bo nie zakochal sie we mnie tylko w wygladzie

Gość On normalny
ogolnie ja nie narzekam na brak zainteresowania ze strony kobiet. I nigdy nie wzracalem uwagi na takie kobiety jak ona. Ale ona jest akurat wyjatkowa. Jest bardzo madra i inteligentna tak jak pisalem juz wczesniej. Cos ma w sobie fajnego.Nie jest jakas chodzaca swinia bo jak zalozy fajna sukieneczke buciki na obcasie wyglada atrakcyjnie. Ale jednak ma ta swoja wage. Wogole dziwi mnie ze poszla ze mna na drugiej randce do lozka.Byla po alkoholu na drugi dzien bylo jej troche glupio ale cofnac sie nie da. I do zadbanych tez nalezy.

Gość dsgtsyhrsuy
boisz się co pomyśla inni? skoro Ci sie podoba to co z tego ze jest gruba?

co kumple powiedza jest najwazniejsze? niech laska nie traci czasu na tego cwela jak ty i ja zostaw moze faktycznie

Gość On normalny
bo podczas seksu na jeźdżca zmiażdzyła mi wątrobe

Gość On normalny
niemysle co powiedza inni ale jakos sam ten fakt ta waga,ta liczba mnie przerazila.. A co myslicie o takiej co na drugiej randce idzie do lozka? Ma 20 mat dopiero. Moze faceci jacys tez sie wypowiedza????

Gość On normalny
o tej watrobie rowniez byl podszyw

Gość On normalny
20 lat mialo byc.ja mam 25

Gość karoladesw
czy 75 kg to dużo hm zależy od kobiety- jedna w takiej wadze wygląda całkiem dobrze inna jak otyly wieloryb, liczba nie ma znaczenia tylko budowa ciała itd z tego co piszesz raczej przyjazn wchodzilaby w gre. jesli nam zalezy takie detale nie mają znaczenia . Obs tylko nie stracił czegoś cennego, dugiej pokrewnej duszy -ja sam mówisz -możez już nie spotkać .

pogadaj z nia chyba ty tez sie seksiles, wiec co ona ma myslec o tobie ze na 2 randce do lozka?

Gość martatata
a moim zdaniem jestes malym niewypierdkiem. co sadzicie o takich co ida do lozka na drugiej randce? a co sadzisz o sobie? bo w koncu ona sama ze soba do lozka nie poszla, prawda? jak Ci przeszkadza jej waga to po cholere ja pukales? kolejny idiota, ktory tylko patrzy kiedy i jak zaliczyc

Gość taa niedobra pupa
Mi sie też nie podobasz za bardzo... Juz sam nick "on normalny", co to ma znaczyć? Że ty normalny, a ona nie za bardzo? rzuć ją, nie zasługujesz na nią....

Gość calineczka z deczka
czlowieku takie czasy co z tego ze spaliscie ze soba widac poczula do ciebie miete przez rumianek,kochaliscie sie oboje,oboje tego chcieliscie a ty jej cos chcesz wytknac? nawet jesli nie jej bezposrednio ale nam to opowiadasz,moim zdaniem grasz z lekka nie fer

Gość On normalny
Nieee ja wiem ze mozecie tez o mnie tak pomyslec. A poszedlem z nia do lozka bo mnie jej zapach podniecal wogole ona cala. I w lozku okazala sie fantastyczna! Sam nie wiem co z tym zrobic.CHcialbym sprobowac ale boje sie ze ja zranie bo okaze sie ze nie potrafie byc z puszysta kobieta.

Gość calineczka z deczka
To zerwij z nia ktos juz to ci radzil,nie ran jej lepiej teraz niz jak naprawde cie pokocha i ja zranisz do szpiku kosci,pozwul jej poznac kogos kto ja pokocha taka jaka jest

Gość dsgtsyhrsuy
Idiota :O Tak Cie podnieca że nie mogłeś wytrzymać i ją przeleciałeś mimo nadwagi , ale nie potrafisz być z puszystą? No tak bo koledzy sie bede nabijac :O Żałosny jesteś, lepiej daj jej spokój

Gość gugu agugug
człowieku jeszcze będziesz do niej zdychał z tęsknoty. wspomnisz te słowa

Gość On normalny
Moze jednak sprobuje.widze ze ona jest zainteresowana.Nie chodzi o to ze wstyd przed kolegami ale wy faceci nie patrzycie na te szczuplejsze??

Spróbuj i nie śpiesz się z seksem, jak się zacznie odchudzać i zacznie wyglądać to może. Jak nie - znaczy, że leniwa krowa i przerwiesz znajomość.

Gość On normalny
W tym problem ze ona nie schudnie bo ma problemy z hormonami. Jesc to ona tez duzo nie je po prostu taka jest hormonalnie.Tabletki jakies bierze bo ma problemy z miesiaczkami i wogole