Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On normalny

GRUBA DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość x28
normalny nie wiem gdzie Ty masz problem....jesli Ci sie dobrze z nia gada,rozumie,podnieca Ciebie,czyli dziewczyna ma cos w sobie...a to ze ma nadwage? TO NIC ....no tak ale ty sie przeciez bedziesz wstydzil..malo tego,, pewnie sie z nia spotykasz w meijscach neutralnyc.czyli takich gdzie nie mozna spotkac znajomych twoich ....dorosnij do swojego wieku powodzenia

Gość zoooooooooooofijka
człowieku. Inteligentna dziewczyna, można z nią pogadać, seks udany, zadbana, czysta i fajna kobita. I zainteresowana Tobą. Naprawdę parę kilo nadprogramowe na dzisiejszy ideał piękna Ci ją przekreśla. Ty sie postrzegasz jako ideał? 185/85, 1149 iQ, 105 w klacie 85 w biodrach i współpracownik 25/18? Jakie to ma znaczenie. Jak z kimś będziesz na zawsze, przekonasz się, że żadne.

Gość Glupia jestes
Ja Ci powiem tak .. Jesli Cie do niej ciagnie, to mozesz sprobowac. Skoro mowisz, ze madra inteligentna,zadbana, w lozku ok, ma to cos.To czego Ci wiecej do szczescia potrzeba?? Pociaga Cie? pociaga? to o co chodzi??? .. o te pare kilo... bedzie dobry seks to i z wagi zjedzie, tylko,zeby Ci pozniej nie brakowalo Tych boczkow ;)

Gość swieta prawda
jestes koles jakis popieprzony!ja wazylam 80kg,a wziecie mialam wieksze niz nie jedna z 60kg..nie wazne ile sie wazy,ale jak sie wyglada.mozna miec figure modelki,a twarz i mozg do wymiany!!!

Gość Martusia 0211
roozowa jestes piekna!!!! musialam to napisac - zazdroszcze urody!! a dop wlasciciela topiku ja tez jestem gruba grubsza o dtwojej kandydatki ... mam meza rodzine przyjaciol prace na poczatku mi docinali ale teraz kazdy uwaza ze wlasnie kraglosci sprawiaja ze wydaje sie sympatyczna grubasy sa sympatyczne i to nie powod zeby sie przejmowac , wazne co am w srodku chyda czy gruba to zawsze ta sama osoba ! dzialaj!

Gość Glupia jestes
skoro ma cos z hormonami to chyba nie jej wina,nie? moze jej sie polepszy i bedzie mogla odstawic tabletki ... a wtedy samoczynnie jej spadnie z wagi.Mowie Ci bo moja znajoma tak miala ..(chociaz organizm kazdy inny)

On normalny => Chuj a nie problemy z hormonami. Leń genetyczny po prostu. Olej.

Gość Glupia jestes
Ogolnie naukowo jest udowodnione ze grubasy bardziej sie ciesza z zycia, usmiechnieci sa :),takie smieszki z nich ..

Gość Glupia jestes
Kaliban. Poczytaj sobie o hormonach ..i jak dzialaja na kobiece ciala to bedziesz mogl sie wypowiadac! Gowno wiesz na ten temat

Są kobiety, które i z tarczycą i z hormonami, i z łupieżem są szczupłe. Reszta nie potrafi trzymać dyscypliny żywieniowej i tyje. Do pieca 🖐️

A ja ci powiem tak. Jak lubisz chude i to jest bardzo wazne to daj sobie spokoj. Z mojego doswiadczenia. Ja mam wieczne problemy ze schudnieciem - ciagle okolo 64-69 w szczetach do 70-75 kg. przy 164 wzrostu. Moj maz lubi chude. Ozenil sie ze mna bo mam fajny charakter itp. i odkad jestesmy razem wciz to slysze:"odchudz sie". Juz tez bylo ze mnie zostawi, juz bylo ze nic nie warta, bo dobre walory przyciemnia waga. Ja wciaz probuje, ale mi nie wychodzi. Moja wina. Ale mysle,ze nie powinnismy byli byc razem - ja mam bardzo ciezkie zycie i on tez. Nie wiem czy jestem szczesliwa, bo nie wiem jak jest byc z kims kto cie akceptuje i kocha takim jakim jestes. On tez nie jest szczesliwy. Obiecywalam wiele razy ze schudne, czasem mi sie udawalo zrzucic tu i tam, a potem znow tylam. I tak caly czas. Zalezy co jest tak naprawde dla Ciebie warte.

Gość nm mbm
ile ty masz lat dziecko?? 15?? 18??:D bo na pewno nie jestes dojazalym facetem, i nie jestes wart tej dziewczyny skoro tak myslisz..

Gość MonikaM33
Ja mam 165 i ważę 72kg i powiem Ci,że takiego brania:)nigddy nie miałam.Jeden znajomy,który twierdził,że podobają mu się szczupłe dziewczyny,jakoś te szczupłe wysłał gdzie pieprz rośnie,a na mój widok ślini się przy każdym spotkaniu i nie on jeden:)...skoro jest fajna,mądra,zadbana to czego jeszcze chcesz??

Ciekawe, moj maz nie ma 15 ani 18,jest dojrzalym facetem i tak mysli....

Gość zoooooooooooofijka
kurczę, Bella, a co Ciebie przyciągnęło do niego? To co mówisz, to dramat. Czemu w tym siedzisz?

Glupota mnie przyciagnela i brak wiedzy o zyciu. Gdybym wiedziala to co teraz wiem to na pewno bym nie wyszla za maz. Teraz mamy rodzine i nie chce mojemu dziecku rozwalac swiata bo widze jak jest ono wpatrzone w tate. Wytrzymam. Moze uda mi sie schudnac? W koncu...

... no bo przeciez to moja wina, ze mam nadwage... wystarczy przestac jesc....

Gość niewiemkto
grube dziewczyny nie są estetyczne wiem co piszę bo sama szczupła nie jestem ale wielu facetom się podobają - no ale tylko te które swoją wagę akceptują (czyli ja odpadam)

Gość MonikaM33
BellaM czy Twój mąż wygląda jak Apollo,że ma takie wymagania? Poszukaj sobie kochanka który lubi zaokrąglone kształty,zaraz lepiej się poczujesz:):)

Gość kjhkhkjhkjhkhkj
bella wspolczuje meza..przed ciaza przytylam z jakies 10 kg, bylam na hormonach prawie rok ( problem z zajsciem w ciaze) teraz w trakcie ciazy przytylam nastepne 7 kg, a to dopiero 22 tydzien, i wiesz co.. nie ukryje faktu ze jestem gruba bo jestem, moj maz nigdy nie dal mi do zrozumienia ze jestem jakas nie atrakcyjna itp, wrecz przeciwnie..nawet dzis powiedzial do mnie .... czemu ty jestes taka sexy:D a moj maz to niezla dupcia..2 razy w tyg basen, i gra w pilke w lidze amatoroskiej..

dobre :) nie jest Apollo, ale tak o sobie mysli :) Tak zostal wychowany przez swoja mamuske. Nie szukam kochankow bo to nie w moim typie. Wole poczytac ksiazki :)

no to pozazdroscic kjkjkj.....a jak bylam w ciazy to uslyszalam, ze nie jestem w ciazy dla mojego kochanego, ale jestem po prostu gruba :)

Gość aniabra
Zenada...!! Zostaw ja lepiej bo jak masz tego typu watpliwosci to tylko zle o tobie swiadczy. Faceci niektorzy sa naprawde straszni. Chcialabym ciebie zobaczyc.

Gość darkoooo
zobaczysz jak ci urodzi dwoje dzieci i bedzie wcinac chipsy przed m jak miłosc odechce ci sie na zawsze grubych dziewczyn

Gość taa niedobra pupa
No wg mnie Bella M ma sporo racji, tylko autor nie napisał do końca jasno, na jakiej zasadzie mu ta nadwaga nie pasuje. Jeśli chodzi tylko o to, co powiedzą koledzy - to jest niedojrzały albo głupi, co kto woli. jeśli mu się to nie podoba wizualnie, to już jest problem - bo tego nie da się zmienić. A partnera dobierać powinno się tak, żeby wszystko w nim odpowiadało - nawet wady. Nadwaga to wada, ale są tez amatorzy tego. Jeśli na dzień dobry coś mocno stanowi problem, to potem jest z reguły tylko gorzej.

Gość MonikaM33
BellaM to chociaż poudawaj,że wpadłaś w oko jakiemuś facetowi,zobaczysz że zaraz wydasz mu się bardziej atrakcyjna:)chociaż pewnie się do tego nie przyzna.Amatorów krągłych kształtów nie brakuje:)i ja się z tego cieszę i nie mam zamiaru się odchudzać

miałam coś napisać, ale doszłam do wniosku, ze nie ma sensu bo Ty juz wiesz, co zrobisz.... Kaliban - "krowa i do pieca" ? ......rozczrowałeś mnie

Dobra Monika, cos sie na pewno da zrobic :) tym bardziej, ze NIE JESTEM BRZYDKA.....i az tak gruba strasznie tez nie, ale chuda to na pewno nie... :)

Gość olalalapanna
To ja jestem strasznie ciekawa co zrobi On normalny. Napisz później co postanowiłeś.

Gość Glupia jestes
Kaliban Wiesz dlaczego takie kobiety sa chude ..? Bo kurwa nic nie jedza ze strachu .. Pewnie maja pozniej anemie,albo bog wie co .. Poza tym nie wyglad jest najwazniejszy,fakt mozesz nie zdawac sobie z tego sprawy-Ja tez sobie nie zdawalam dopoty,dopoki mnie .. choroba nie spotkala .. Ludzie i ludziska