Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Częstochowianin

Idiotyczne zachowanie chce wszystko naprawić!

Polecane posty

Gość Częstochowianin

Witam wszystkich chciałem opisać moja sytuację jak najdokładniej mam 21 lat moja dziewczyna 20 jesteśmy ze sobą ponad 4 lata.Wiele razy były miedzy nami jakieś sprzeczki jak praktycznie w każdym związku były ciche dni jak któreś z nas coś schrzaniło.Tym razem to tylko i wyłącznie moja wina okłamałem ja nie powiedziałem że zamawiałem rzeczy z konta jej taty za punkty ze stacji benzynowej.Wiem wiem to głupie zachowanie z mojej strony można powiedzieć ze idiotyczne zamówiłem 3 pierdoły ale jednak nie powinienem tego robić.Jest przez to na mnie bardzo zawiedziona nie odzywa się prawie wcale powiedziała ze jak się zmienię i zacznę się inaczej zachowywać to wszystko będzie dobrze.Wczoraj poszedłem do niej z kwiatami nie chciała się przytulać ani okazywać żadnych czułości powiedziała ze bardzo ja boli to co zrobiłem(nie dziwie się temu) pojechała do rodziców na działkę za miasto.Chyba żeby ode mnie odpocząć nie chce jej zawalać wiadomościami ani na sile dzwonić ale tez nie wiem czy dobrze będzie jak będę czekał z założonymi rękoma i nic nie robił.Nie chce jej stracić przez własna głupotę to by było dla mnie nie do zniesienia.Napisała do mnie 3 dni temu dlaczego się nie odzywam pojechałem do mniej chwile porozmawialiśmy powiedziała że nadal mnie kocha ale chce żebym zaczął coś robić żeby jej to udowodnić a nie tylko mówić.Teraz nie napisała nic od dwóch dni ja do niej też nie pisałem ani nie zadzwoniłem naprawdę nie chce jej stracić tylko do diabła co mam teraz zrobić żeby było dla nas jak najlepiej i żeby było jak dawniej?

Gość Paris Syfilton
to naprawdę już koniec, nigdy nie zadowolisz kobiety, ona oczekuje, że się zmienisz, a niby dlaczego masz jej na każdym kroku udowadniać, jak bardzo ci zależy, sądzę, że kogoś poznała i szuka pretekstu do zerwania lub związek się wypalił, ona chce żeby było jak kiedyś ale kiedyś juz minęło...

Gość tania jania
a jeśli ci naprawdę zalezy to musisz pochodzić za nią jak piesek, zrobić jakiś prezent, interesować się jej sprawami, słuchać uważnie, zabrać na kolację, może jakiś romantyczny wypad, pamiętać o jej świętach i rocznicach, być jej pachołkiem i niewolnikiem emocjonalnym - wówczas i tak cię sponiewiera i powie, że jesteś miękki dupek

Gość rumburak taki z
a ja proponuję, zostaw ją na kilka dni, jeśli cię olewa powiedz jej lub napisz, że rozumiesz jej rozżalenie i nie chcesz jej złościć dlatego proponujesz odpoczynek od siebie, wierz mi przybiegnie do ciebie w mig, na samą myśl że może cię stracić będzie miła jak nigdy