Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila-22latka

coś z mną chyba NIE TAK

Polecane posty

Gość kamila-22latka

czy wasze podrywy są tak samo nieudane jak moje ? może policze, zawsze w clubie ide wypić sobie drinka i gadam z facetami, na luzie i zawsze daje tel, dopiero z rana jak zadzwoni to okazuje się jakie ciacho chwyciłam, a raczej ciacho z zakalcem; 1)pierwsze ciacho jakie wyrwałam na discobodżo to wydawał się bardzo fajny, ubrany spoko polo i dżinsy, student medycyny, myśle sobie kobieto coż więcej chcieć od życia no tak ale drugie spotkanie, kapelusik jak gej, obcisła żółta bluzka z brokatowym napisem, dodając że żel chyba łopatą nakładał i co najdziwniejsze nie pocałuje się na pierwszej randce bo nie wypada- mama mówiła, i opowiada mi jak musiał przysięgać mamie gdy go koleś na motorze przewiózł że więcej razy się nie zgodzi, dodając że powiedział wszystko co jego mama robi na obiad 2)drugi przystojniak, myśle sobie prosty chłopak z zasadami więc może być, iluż takich na świecie mało. No ale drugie spotkanie on się mnie pyta czy dziewicą jestem bo on w takich gustuje a sam prawiczkiem już dawno nie jest. Tak nasza znajomośc się zakończyła 3)następny to przystojny pan w garniturku- ok. facet z klasą troche niezbyt wesoły, ale rozmowa, rozmową i już takie sprawy mi mówił że cho cho cho nawet sama czekłam jak na drugi dzień zadzwoni i zadzwonił, wypytywał co mam na sobie, oczywiście wszystko że szczegółami, ale w pewnym momencie ile ty masz lat, a on 3 na początku już jest, ale pytam się ile, 38 mysle sobie toż on 6 lat młodszy od mojego ojca, o i jeszcze dodaje że ma żone i dziecko ale podkreśla że jemu to nie przeszkadza i chciałby się z mną spotykać na dłuższą metę, mógłby wpadać do mnie rano przed pracą do mieszkania, i wieczorami najlepiej piątki i soboty- jak chce to i nawet na noc zostanie wszystko super tylko nie spytał się czy mi to przeszkadza i tak przeszkadza tak wyłączyłam tel na dwa dni i nie odbierałam

Gość daj na mszę
chwalisz się czy żalisz?

Gość Dolina
Pewien wariat w obliczu niebezpieczeństwa wsadził głowę do lodówki by zachować zimną twarz... Pewien szczep ludożerców bradzo dobrze traktował turystów - byli zabijani bezboleśnie. Pewien pedał pracował w banku spermy, ale ponieważ pił - wyrzucono go z pracy. Pewien niewidomy ginekolog potrafił czytać z warg... Dlaczego niewidomy karzeł był bity przez kobiety? - bo narzekał, że im śmierdzą włosy. Pewien facet poprosił trędowatego o podanie ręki... Co jest mniejsze od pchły? - pchli kutasek. Dlaczego słonie nie latają w samolotach? - bo nie mogą zmieścić trąby pod siedzeniem. Jaka jest definicja paskudy? - gdy zajrzysz do lodówki i pieczeń wołowa spierdzi ci się w twarz.

Gość kamila-22latka
raczej się żale bo żaden facet nie może być normalny

Gość acustic love
padlam :D

Gość ricki martusiaczek
dobra... dziewice się mu zachciało

Gość kamila-22latka
to się może państwu śmieszne wydawać ale ja mam z tym problem... jak można zareagować jak pan nr. 2 stwierdził; nie dziewica to źle pewnie wygrzebana

Gość deliakatnaaa
może spróbuj podrywu w innym miejscu niż disco

Gość hahahahaha dobre

Gość ciekawy temat.
podobno 90 % facetów jest takich :O