Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminka-34

NIe mogę zajść w ciążę!!!!!

Polecane posty

Gość maminka-34

Hej Proszę poradźcie coś. Staramy si ę z męzem o trzeci dziecko. Staramy się już 15 miesięcy odkąd nasze młodsze dziecko skończyło 3 miesiące i nic. Z poprzednimi 2 ciązami nie było problemu. Zachodziłam za pierwszym i trzecim razem, a teraz nic z tego. Nasze najmłodsze dziecko ma 1,5 roku. Czyałam ze im częsciej się współzyje tym mniejsze szanse na zaplodnienie, ponieważ plemniki stają się słabsze, jednak mój mąż jest zdania że im częsciej tym lepiej, dlatego ostatnio przystąpiliśmy ostro do działania, nawet po 2 razy dziennie od 9dc do 18 dc. Myślicie ze sie uda? Kto kochał sie tak czesto a mimo to nie zaszedł w ciąże?

Gość ;((
Bogaty pan Norka dał swojej żonie pani Norce futro z żyda do kostek. Pewien pedał zapuścił wąsy, by ukryć rozstępy na ustach... Po czym poznać, że otrzymałeś list od trędowatego? - w kopercie jest także język. Pewien ekscentryk czesał się kogucim grzebieniem. Pewien matematyk miał skomplikowane porachunki z innym matematykiem. Wychowanie fizyczne to nauka fizyki. Wędkarz wędził to, co zwędził. Dlaczego głusi nie słyszą? - bo są głusi. Jaka kobieta siedziała w celi? - Celina.

Gość maminka-34
ponieważ chcemy aby różnica wieku była jak najmniejsza, sprawdziło się to przy pierwszym i drugim dziecku. Chowają się doskonale, a jest między nimi tylko 15 miesięcy różnicy.

Gość I weź tu się poradź człowieku.
A co Was to obchodzi ile kto chce mieć dzieci i w jakim odstępie czasu. Nie macie nic do powiedzenia to się nie odzywajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moze powinnas zapytac lekarza,czasem jak ktos bardzo chce to jest tak ze akurat sie nie trafia,albo sprobuj testow owulacyjnych :) wiele moich znajomych dzieki nim zaszlo..

Gość asdasdasdasdasd
niestety mąż jest głupi... Im częściej tym trudniej

Zgadzam sie plemniki slabna jak jest czesto, powinno sie w owulacje i czasie koloowulacyjnym kochac 2 razy co dwa dni...

Gość laaskaa
a co to znaczy że "chowają się doskonale"? czy to jest jakiś chów ludzi??? podobno dzieci się wychowują :O

maminka a karmisz może piersią? U mnie po drugiej ciąży długo nie miałam miesiączki, praktycznie przez 10 miesięcy od porodu. A miesiączkujesz już normalnie?

Wlasnie moze organizm sie rozlegulowal moim zdaniem powinnas isc do ginka 15 mies to juz troszke dlugo...